Http://justanotherrandomthing.blogspot.com/
Aici postez ceea ce compun cand ma incarc cu prea multe ganduri. :)
Eu sunt un blogger mai inrait si vreau sa va arat mai multe bloguri www.club-ptc-romania.blogspot.com www.filmeonlinegratuite2011.blogspot.com www.nazdravani.blogspot.com www.webtools123.blogspot.com
Http://freakylifefreakylove.blogspot.com/
Blogul meu este despre diverse lucruri :
Literatura- am fragmente din carti dar si poezii.
Muzica- Am recomandari de muzica, formatii, videoclipuri.
Seriale-Secvente interesante din seriale
Glume, mancare,ecologie,vise, fotografie, film... la un moment dat scriam pentru Follow Friday -oameni interesanti de urmarit pe twitter.
Si abordez diverse alte teme, doar blogul se numeste live FREAKY, die FREAKY!
Blog fagtastic pentru voma mintii mele ofensatoare.
http://barelywakeful.blogspot.com/
Www.profund-antianalfabet.blogspot.com este o combinație complexă între un jurnal online, un loc de dezbatere a diferitelor teorii, opinii și principii citite sau dezvoltate, un fișier cu muzică despre care cred că este specială, informații despre filme, cărți sau artiști, povestirile unor întâmplări ce se ivesc în rutina mea, pastile de amuzament, cugetări și orice alt lucru pe care consider că trebuie să-l împart cu ceilalți. Aș fi foarte încântată dacă aș câștiga premiul. Felicitări pentru idee.
Adelina
Http://trebuie-sa-asculti.blogspot.com/
In general imi place sa scriu despre bunul simt!
Http://vilo13.blogspot.com/
Teme: Secularism, nedreptăţi sociale, ştiri, realităţi neadmise de unii, educaţie şi (uneori, destul de rar) sport.
Http://rofails.wordpress.com
conceput initial pentru lucruri amuzante, aiurea pe care le fac oamenii, dar acum o sa fie despre aproape orice.
Www.saramusicblog.blogspot.com :)--> Un blog in care scriu despre cele mai recente barfe...din lumea muzicii...nu de la noi din tara:d
Http://biasbloog.blogspot.com/
Este pentru oamenii care sunt intersati de uzic, stiri, curiozitati si multe alte lucruri funny ...Asa ca noroc si celorlalti!
Http://ros-albastrii.blogspot.com - Un blog dedicat exclusiv iubitorului sportului
Felix01cat.wordpress.com. ce subiect e mai interesant decat viata insasi. consider ca daca citesti blogul unei persoane o descoperi incet. Eu scriu despre mine, despre ideile mele, intamplari din viata mea si despre tot ce imi place sau ma reprezinta.
Http://lacrimi-si-spini.blogspot.com
asta este blogul meu, imi place sa scriu despre orice, despre viata, despre lucrurile frumoase care ne-nconjoara, imi place sa scriu lucruri triste adica povesti triste mai ales de dragoste
Http://strongzone-blog.blogspot.com/ Scriu absolut despre orice :) Mai ales filme, jocuri si muzica!
Http://plouacuvisesisperante.blogspot.com
Scriu despre tot ce ma frustreaza, ce ma bucura, ce ma face sa rad... E un loc unde ma exprim si simt ca pot fi cine sunt cu adevarat.
Sunt din ce in ce mai multe persoane (pe TPU,cel putin)ce stiu sa aprecieze muzica buna.
Satanisti, drogati... whatever, toti au conceptii si principii diferite.Lumea e colorata, prostimea a pus stapanire si multa lume ma intreaba cum o putem starpii.Pai nu putem.Da' macar am in cercat sa fac "un loc de intalnire a persoanelor ce au ceva in cap".
Si uite cum un copil de 13, dupa incercari repetate de a avea un blog(cel mai mult a tinut 1 saptamana.) isi gaseste vocatia de "blogger",se regaseste in ceea ce scrie, pune suflet si nu trece o zi fara sa injecteze o lingurita cu otet in gatu' manelarilor.
Fara alte introduceri, locu' meu favorit:
www.WarAndRiot.blogspot.com
Let's fight for real MUSIC!
Eu am blog.www.pdteam-ro.tk imi place sa scriu despre stirile unui joc numit pandanda
Http://holiavo-info.blogspot.com/
Am si eu un blog in care in viitor vreau sa scriu mai mult in el si sa il fac putin mai cunoscut.Pana acum n-am avut timp sau am facut altceva.Dar acum mi-a venit asa o pofta pentru bloguri.
Imi place cel mai mult sa postez stiri,informatii folositoare, lucruri pe care lumea sa le stie, sa le afle.Nu obisnuiesc sa scriu ce simt dar o sa o fac si pe asta.
Deci tin sa zic inca o data ca blogul are putine articole cu niste informatii cred eu folositoare DAR IN VIITOR o sa-l fac mai bun.
Multa sanatate.
Www.bllubyme.blogspot.com
de ieri am inceput sa lucrez la el:D am 2 posturi
un blog despre stiri mondene, evenimente...
Http://anotherextazyproduction.blogspot.com
Aici scriu despre viata mea si despre ce se mai intampla prin lume