| TPU.ro a întrebat:

Esti blogger? Hai in lista bloggerilor TPU!

287 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salutare. Imi place sa scriu intr-un mod frumos despre lucruri care ma pasioneaza. In general despre muzica, filme, intamplari personale, noutati si mai multe chestii. Adresa blogului meu este: http://blog.xfancy.ro

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://racheljocreationscom.blogspot.com/
Imi place sa scriu despre romanele si desenele mele, despre creatie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Www.idempunctro.tk sau www.idempunctro.blogspot.com imi place sa scriu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://plouacuvisesisperante.blogspot.com
Scriu despre tot ce ma frustreaza, ce ma bucura, ce ma face sa rad... E un loc unde ma exprim si simt ca pot fi cine sunt cu adevarat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://schingiuiricreionate.wordpress.com/
Imi place sa scriu despre ce nu iti place sa citesti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://paranormal-spiritualitate.blogspot.com/

Este o pasiune a mea, imi place sa scriu despre ozn-uri, despre fenomene stranii despre cultura omului tot ceea ce inseamna paranormal si spiritualitate. momentan e in stadiul beta cum ar veni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Am cam trecut de vârsta aniversărilor de 1 Iunie, dar înțeleg că e loc pentru toată lumea! Am două bloguri, conectate între ele prin tematica lor:
1. "Lecturi povestite pe scurt" http://lecturirecenzate.ro/ adresate celor care vor să cunoască domeniul lecturii, precum și celor care doresc să își reamintească cele mai frumoase lecturi ale copilăriei, adolescenței, tinereții...
2. "Noua abordare a lecturii" http://9abordare.blogspot.com/ pentru cei care nu numai că sunt interesați de lectură, dar doresc să vadă cum se reflectă unele subiecte literare în lumea artelor, în pictură, sculptură, muzică, dans, film, teatru etc.
Muțumesc TPU pentru șansa oferită mie de a face cunoscute blogurile și pentru șansa oferită elevilor, membri TPU, de a se apropia mai mult de lumea cărții prin intermediul Internetului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am si eu un blog unde visele mele zboara libere: pink-dreams.tumblr.com. Va astept cu drag sa ma vizitati!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

BuNaa!
Pai...daca ar fi sa-l descriu in cateva cuvinte...: poezii ce iti gadila simturile:)
www.poeziihaioase.blogspot.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://miroase-a-sambataaa.blogspot.com/ - Chestii scrise la plictiseală, tristeţe sau într-unul din momentele alea în care nu găseşti ceva mai bun de făcut :)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://gossipcraze.blogspot.com/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hapoi, Vanghelionu are blog? Io-s curios ce scrie Vanghelionu pe blog. Mai ales ca acum are si facultati si a auzit de lucruri noi, cum ar fi "miscarea brawniana". Chestia e ca a auzit el cite ceva pe la facultati, da' n-a priceput ce vrea sa insemneze ce-a auzit si mai baga cite una, in speranta c-o sa-l creada pirandele intelijent.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Blogul meu e ca un jurnal
http://justandreea.wblog.ro/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://imvustyle.blogspot.com. Imi place sa scriu despre diverse lucruri, dar acest blog este dedicat jocului online IMVU.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://power-girls3.blogspot.com/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://faraplictiseala.weebly.com

| IulianP a răspuns:

Http://www.sisteme-pc.blogspot.com
Un blog cu sfaturi pentru aceia care vor sa-si cumpere un sistem PC, dar nu stiu ce sa aleaga.

| TuningPhotoshopX a răspuns:

Costelalecu79.blogspot.com

| AndrogynBeauty a răspuns:

Http://androgynbeauty.wordpress.com - blogul meu de atitudine androgină şi luptă contra stereotipurilor din modă şi lifestyle.

| aleksuta a răspuns:

Http://aleksuta-alexa-justme.blogspot.com scriu cam despre orice. sper sa va placa

| nutsa a răspuns:

Http://irinutsa.blogspot.com/ imi place sa scriu despre oameni,eul meu,despre starea sufletului,despre miile te atitudini trecatoare, despre adevar, sentimente ingropate in vise...despre viata...

| nutsa a răspuns:

Http://imaginithebest.blogspot.com/ blog cu stausuri si tot felul de chestii reale.

| ciprianjurje a răspuns:

Http://lucrul-fiarei.blogspot.com Imi place sa scriu despre organizatiile secrete ce conduc lumea din umbra, despre mesajele subliminale din desenele animate, fantome etc.

| DesireMaria a răspuns:

Bine dar zi-mi site-ul!

| Aliosha a răspuns:

Http://fantezie4viata.blogspot.com/
Am inceput doar de 2 zile...