| Krina a întrebat:

Esti influentabil? In ce masura?
Exemplifica.

Răspuns Câştigător
cristian
| cristian a răspuns:

Toti avem anumite slabiciuni si deci intr-o masura mai mica sau mai mare suntem si influentabili.

8 răspunsuri:
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Nu stiu daca sunt sau nu influentabila. Cedez cand stiu ca cineva are dreptate si sunt extrem de sensibila la ce isi doreste fiica mea... happy ceea ce este intr-un fel cat se poate de firesc. Din alt punct de vedere eu sunt destul de sigura pe mine, incerc sa privesc lucrurile cat mai obiectiv si ma pun des in situatia celui cu care vorbesc, de aceea, chiar daca, cateodata renunt la ideea de la care am plecat, nu inseamna ca sunt influentabila... ci doar ca accept si ideile altora nu ma incapatanez cu obstinatie in ale mele.
Ma straduiesc insa sa influentez cat pot de mult pe toata lumea ca sa fie pace si liniste... ca asta este ceea ce ma face fericita - toti sa se inteleaga bine si sa fie multumiti.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

DA, dar rare ori.Eu sunt mai incapatanata de felul meu si nu ma las prea usor.Cateodata se mai intampla dar foarte rar.happy

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Nu sunt influentabila sau... daca sunt, sunt foarte putin. In principiu sunt foarte incapatanata... Tin cont de sfaturile primite de la prieteni/cunostinte in cazul in care le cer eu... sau... daca nu le cer dar le primesc trebuie sa fie o persoana foarte speciala cea care-mi da sfatul sa-l/o bag in seama...

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Nu exista persoana care sa nu poata fi influentata. Dupa cum nu exista personaj indestructibil. Cel mai ilustrativ este felul in care fetita mea incearca sa ma santajeze (si are doar 5 anisori). In pofida faptului ca inteleg demersurile ei, ma las influentat de foarte multe ori.

| anonim a răspuns:

Intr-o oarecare masaura, da.insa depinde de respectiva persoana sa stie cum.(o replica draga tie? orice nas isi are nasul)big grinbig grintongue

| andi a răspuns:

Da. uneori cred ca tot ce zboara se si mananca

| Ella_6365 a răspuns:

Da, sunt cam influentabila, atunci cand vine vorba de genuri de muzica, carti etc. in altceva... nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu sunt influentabila, din contra, eu sunt cea care ii influenteaza pe altii.sunt incapatanata si nu-mi scoate nimeni din cap ideile, doar doar sa vina cu argumente prea puternice ca sa pot fi influentata in vreun fel.

Întrebări similare