| Dianaîşialegesoţulbazândusepetpu a întrebat:

Esti singur/a pe o insula de canibali. Singurul care poate sa te ajute sa scapi e Satan insa el vrea sa ii vinzi sufletul. Ce faci?

Răspuns Câştigător
| Cozzmy13 a răspuns:

Ma las la canibai ca daca imi vand sufletul ajung si mort si in iad pentru ca nu pot trai fara el iar daca ma las mancat ajung in rai happy :0

| Cosmin86 a răspuns (pentru Cozzmy13):

Nu exista rai si iad laughing

| Cozzmy13 a răspuns (pentru Cozzmy13):

Deci gandirea mea ratioanla ma va ajuta insa sa zicem ca mie mi-a placut raspunsul lui
edo9831 a răspuns:
Pai primul lucru care il fac e sa alerg pana imi plesneste splina, dupa ce ii las un pic in urma iau un pai sau un tub sau bambus stiti ca e gol pe dinauntru si poti respira prin el si sar intr-o balta sau in ocean (sau ma ingrop in pamant) dupa ce scap de ei ori fac o barca si mor de foame pe ocean ori vin noaptea si ii omor pe fiecare laughing cine se astepta la raspunsul asta?

22 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ma urc intr-un copac si stau acolo pana mor de foame.

| MenInShadow a răspuns:

Fac pe Chuck Norris si ma bat cu canibalii, sau orice altceva in afara de optiunea cu Satan, asta nu accept nici in ruptu capului...

| beautifulkiss a răspuns:

Prefer sa caut o alta cale de scapare sau sa mor.Nu vreau sa cad in pacat si sa ajung in iad.
Numai bine.

| Cozzmy13 a răspuns (pentru beautifulkiss):

Prea tarziu s-a spus deja dar f bine a doua fundita happy

| TheTruthBeneathTheRose a răspuns:

Refuz! Mai bine ma omoara canibalii decat sa imi vand sufletul lui.
Oricum... de ce sa fie Satana singurul care poate sa te ajute si nu Dumnezeu?winking

| Cosmin86 a răspuns (pentru TheTruthBeneathTheRose):

De fapt niciunul nu te ajuta, pentru ca nu exista happy

| irbis a răspuns:

Scap de unul singur. Nu las canibaii sa ma manance si nici nu-mi vand sufletul.

| DimLight a răspuns:

Il mananc pe satan, ce sa fac? laughing

| Mwha a răspuns:

Mai bine mor decat sa aleg varianta a doua cea cu S. M-as ruga l-a dumnezeu pana in ultimul moment de viata. Si asta ar fi singura varianta sa supravieetuiesc.

| AxelBv a răspuns:

Il inchiriez la schimb cu un yaht + 2 parasute!

| xBya a răspuns:

M`as lasa fugarita prin toata insula si le-as oferi niste aventuri de neuitat á la 'Home alone' canibalilor. Apoi, noaptea m`as furisa pe la ei si as rade vazand cum se mananca unu pe altu, ei crezand ca sunt eu. Probabil ca Satan ma va cere de nevasta dupa ce va vedea ce le-am facut. devil

Răspuns utilizator avertizat
| Denis777 a răspuns:

Pai primul lucru care il fac e sa alerg pana imi plesneste splina, dupa ce ii las un pic in urma iau un pai sau un tub sau bambus stiti ca e gol pe dinauntru si poti respira prin el si sar intr-o balta sau in ocean (sau ma ingrop in pamant) dupa ce scap de ei ori fac o barca si mor de foame pe ocean ori vin noaptea si ii omor pe fiecare laughing cine se astepta la raspunsul asta?

| theStraightEdgeSavior a răspuns:

Daca imi da un pret bun pe el il dau

| Daddyy a răspuns:

Fug de ei laughing pana ma prind si ma duc acolo la ei si ma bag intr-un cazan mare si ma fierb pana o sa mor laughing

| DeianVendetta a răspuns:

Ai pus o întrebare ca într-un concurs de genul: "Aveți de ales între cele două uși: în spatele primei uși se află un grup de canibali gata să vă mănânce, iar în spatele ușii nr. 2 e Satana care vă va salva de canibali, dar vă va lua sufletul, ce alegeți?"
Ipotetic vorbind, insula aia sigur nu e o câmpie, există și locuri mai înalte, gen dealuri, văi stâncoase, etc, copaci înalți în care să te sui. O variantă ar fi să te ascunzi de canibali și să încerci să-ți construiești o barcă să fugi de pe insulă. A doua variantă ar fi să-i omori pe rând pe canibali.
Părerea mea e că nu e nevoie să-ți vinzi sufletul ca să-ți salvezi viața, în întrebarea enunțată de tine oricum o dai, tot rău ajungi.

| MaddSkillz a răspuns:

As fugi pana as muri laughing

| p3dro5 a răspuns:

Daca iti vinzi sufletul lui ala necuratu', ramai pe vecie a lui si mergi direct in iad, dar poate pana la urma te poate ajuta Dumnezeu sa scapi de canibali.

| Slkoz a răspuns:

Mestec o guma si pe Satan il scot la un suc si daca vrea ii ofer si lui o guma ca sa se mai racoreasca

| Ciobi_Alexandru_1994 a răspuns:

Il bat si pe el si pe canibali de le suna apa-n cap! LOGIC