Este miezul noptii si m-am si trezit? Eu nu apuc sa ma culc de obicei la ora asta!
Oricum cred ca daca as dormi si m-as trezi tot la ceas m-as uita sa vad cat e si as spera sa mai pot dormi pana dimineata.
Imi vine sa plang...niste raspunsuri...Doamne, ce frumoase si cat de sincere...nu stiu, cui sa-i dau o fundita...nu stiu...
Draga TPU, te rog, ajuta-ma...
Mi se mai intampla, dar doar daca am avut un cosmar sau doar cand ma intreb daca am uitat sa incui usa. Ma duc, verific, ma bag in pat si aia e.
Ce urat sa dorm si sa ma trezesc ca nalucu in toiul noptii si ma uit in jurul meu si de fapt realizez ca sunt singura in casa! Beau apa si ma bag sub pilota sa adorm la loc...
Ma trezesc destul de des noaptea si de obicei, mai intai verific fetita sa vad ca e bine si urmatorul gand e la tata!( care nu mai e printre noi de 11 luni)
O sa inchid ochii inapoi, si ma rog in gand pina adorm sa o visez pe mama mea din nou.
UNDE MA AFLU?! Ma rog... ideea e ca in general e bezna... dar nu ca n-as stii in ce pat ma aflu, desigur... dar primul gand e... sa ma pun inapoi sa dorm ca dimineata ma trezesc devreme!
Hotiiiiiiiii!
sau a2a varianta, daca e venit el~ sa ma vada, asa la miezul noptii
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: