| elena a întrebat:

Esti singura, este miezul noptii, te trezesti brusc, fara nici un motiv, la ce te gandesti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa adorm cat mai repede... mia=r frica sa fiu sg, mai ales in toi noptii!happy

18 răspunsuri:
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Este miezul noptii si m-am si trezit? Eu nu apuc sa ma culc de obicei la ora asta!
Oricum cred ca daca as dormi si m-as trezi tot la ceas m-as uita sa vad cat e si as spera sa mai pot dormi pana dimineata.

| elena explică:

Imi vine sa plang...niste raspunsuri...Doamne, ce frumoase si cat de sincere...nu stiu, cui sa-i dau o fundita...nu stiu...
Draga TPU, te rog, ajuta-ma...

eileen
| eileen a răspuns:

Mi se mai intampla, dar doar daca am avut un cosmar sau doar cand ma intreb daca am uitat sa incui usa. Ma duc, verific, ma bag in pat si aia e.

| andreutz a răspuns:

Si daca sunt SINGUR... pot sa raspund? happy

mlm
| mlm a răspuns:

Ma gandesc de ce m-am trezit asa in toiul noptii, oare am visat ceva?

| DenissaDeea a răspuns:

Ce urat sa dorm si sa ma trezesc ca nalucu in toiul noptii si ma uit in jurul meu si de fapt realizez ca sunt singura in casa! Beau apa si ma bag sub pilota sa adorm la loc...

| RamonaMn a răspuns:

Ma gandesc la TPU happy

| joy a răspuns:

La Brad Pitt. Oare ce mai face? Sau, sunt constipata de 2 sau de 3 zilelaughing?

| Dara a răspuns:

Ma trezesc destul de des noaptea si de obicei, mai intai verific fetita sa vad ca e bine si urmatorul gand e la tata!( care nu mai e printre noi de 11 luni)

| sergiu25bc a răspuns:

O sa inchid ochii inapoi, si ma rog in gand pina adorm sa o visez pe mama mea din nou.

| Alexandrinaa a răspuns:

UNDE MA AFLU?! happy Ma rog... ideea e ca in general e bezna... dar nu ca n-as stii in ce pat ma aflu, desigur... dar primul gand e... sa ma pun inapoi sa dorm ca dimineata ma trezesc devreme!happy

| MihaiA a răspuns:

Unde-i intrerupatoru` sa ma duc pana la baie. Hi Hi Hi

| ♣ Ma®®yE [;x] a răspuns:

Hotiiiiiiiii!
sau a2a varianta, daca e venit el~ sa ma vada, asa la miezul noptii

| Princessee a răspuns:

Ca imi este frica sa stau singura la miezul noptii in camera

| otypa a răspuns:

Ma gandesc la xce-am visat,, sunt speriata dar pa pun sa dorm in continuare.

| Selena a răspuns:

Cat e ceasul?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca as iubi ca si cum ar fi prima oara.....nebuneste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca e cineva in camera happy ma sperii putin, beau apa ca si Mihaela si ma bag la somn happy
In ultimul timp mi se intampla cam des, eu dau vina pe stresmi se intampla chiar sa ma trezesc in picioare sau pe hol (nu sunt somnambula happy )

Întrebări similare