| 99NYC a întrebat:

Eu cand fac abdomene tin mainele in stanga/dreptul urechilor (fara sa le ating).Ar trebui sa tin mainile pe ceafa cand le fac sau e bine si asa cum le fac eu?

Răspuns Câştigător
| daassh a răspuns:

E forte bine cum faci, si asa recomand tuturor sa faca nu cu mainile la ceafa deoarece cand incepi sa obosesti instictiv corpul are tendinta de sa se ajuta de orice altceva, asa ca tu ai sa incepi sa tragi ce ceafa pentru a te putea ridica, si asa iti poti provoca dureri in zona respectica(asa in prin plan) apoi poti avea avectiuni ale coloanei in timp, daca executia va fi proasta.Succes!

6 răspunsuri:
| MadRaven a răspuns:

E mult mai bine sa nu atingi corpul cu mainile cand faci abdomene pentru ca, daca atingi corpul vei avea tendinta sa te ajuti.
Astfel, nu o sa mai lucreze muschii de pe abdomen ci o sa treaga mainile corpul.
Sper ca te-am ajutat.bye:*:-H

| KoaLaBoY a răspuns:

Pai abdomenele se fac cu mainile la ceafa pentru ca te formezi mai bine asa dar cu mainile cum le tii tu nu este bine happyfunda?

| Gabilsson a răspuns:

Daca le pui la ceafa ai tendinta sa trisezi.
(Foarte reusita fotografia de la profil)

| Λndrei a răspuns:

Pai e bine orcium dar cred ca mai indicat ar fi pe ceafa.Ai putea sa le ti in forma de "X" si pe piept,(o sa observi ca asa este mai usor dar nu ofera aceleasi rezultate, diferente mici oricum).

| xBya a răspuns:

Crede`ma ca nu conteaza unde iti tii mainile cand faci abdomene. Asta atata timp cat nu le folosesti ca sa-ti dai elan si lasi doar muschii sa lucreze.
Uite mai multe metode de a`ti lucra abdomenul http://www.youtube.com/watch?v=acVU6HGmyVk&feature=youtube_gdata_player
Bafta cu burtica! :)

| nik14 a răspuns:

Tine mainile pe piept, astfel nu mai soliciti asa mult coloana.
Miscari lente si tine gatul drept.