| Lenush26 a întrebat:

Eu cand sunt plict. stau la pc., afara sau desenez... voi cf in timpu asta? rasp.primiti funda

8 răspunsuri:
| alex4532 a răspuns:

Scriu la romana si mate si invat la chimie si fizica

| Dianna35668 a răspuns:

...ies cu prietenii la un suc.
citesc ceva interesant.
ma uit la un film.
cant la chitara sau la orga.
ma plimb prin parc.
sun vreun prieten\a
fac poze.
merg la cumparaturi.
ma plimb prin mall.
mai ales acum ca a fost iarna. patinoarul e cel mai bun mod de a te relaxa si amuza.
ma urc pe bloc.
deschid youtube`ul si ma uit la ceva comic.
barfesc ceva cu fetele.
mananc seminte.
ma plimb cu rolele sau bicicleta.
merg pe mures.
mult mai multe:d.
funda?big grin

| Kitty_7752 a răspuns:

Ies cu grupul,mergem la sala sa repetam street dance,desenez,shop,pc,parc,ma dau cu rolele,cu skateboardul, ies cu Milly[catzelusha mea love struck], dorm. etc. happy

| Maria_5356 a răspuns:

Eu cand sunt plictisita. ori stau la calculator.pe messenger povestesc ceva. ori sunt la teatru mai mult...ori citesc cate ceva. ori la televizor.sau de multe ori ies pe afara love struck.nu trebuie sa te plictisesti in viata.viata e frumoasa.cu bune cu rele trebuie s-o acceptam asa cum este love struck si viata este cea mai frumoasa cand esti TANAR love struck deci, in concluzie trebuie so traiesti din plin :*

| Phutui a răspuns:

Eu caut pe careva sa ies big grin.dar mai greu sa te plictisesti in camin
.

| HinoKahoko a răspuns:

Eu cand sunt plict. ori editez poze pe photoshop, ori dorm, ori imi fac temele cu o saptamana inainte, ori dorm, ori desenez, ori ma uit la tv, ori dorm.

| mihainicula a răspuns:

Stau la la pc, dansez, ascult muzica, fac primblari, privesc la TV, mai intru pe la bucatarie sa ronţăi ceva, si cel mai interesant gatesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ma intind pe canapea si incep sa urlu: ma plictiseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesc! pana imi vine ideea de a iesi in oras si de a vedea un film sau a ma plimba laughing