| Anya_1437 a întrebat:

Eu cu o prietena dormim la o colega de a noastra in seara de revelion. Ziceti-mi si mie ce sa facem inainte de revelion si dupa. Funda desigur!

Răspuns Câştigător
| Fundă25 a răspuns:

Buna!
In primul rand distractie placuta:*!
Trei fete singure de Revelion care nu stiu ce sa faca.
Va sugerez sa strangeti bani (chiar si pe ultima 100 de metri) si sa va cumparati: chips`uri, floricele, seminte, suc, cele necesare.
ti-as sugera sa lasi televizorul pe ProTV, Antena1, PrimaTV sau pe un program unde gasesti un reality`show amuzant. Da`ti drumu` la calculator la muzica, asa, sa fiti in ritmul vostru. Uitati`va la un film, poate la TV sau pe `net. Vorbiti, barfiti; de la un subiect o sa ajungeti la altul, apoi la altul, si tot asa. Daca va plictisiti, faceti niste poze, amintiri revelion 2010-2011, n`ar strica. Dansati. Cantati. Jucati`va niste jocuri amuzante. De exemplu: coafati`va cate una pe alta dar legate la ochi. Sau machiati`va cu ochii inchisi laughing. Jucati`va adevar si provocare (fara ce`ai face daca, procentaj, sau tupeu). Ofera niste provocari amuzante. Pe `net gasesti destule. Cititi pe `net bancuri, glume, si amuzati`va.

Sper ca te-am ajutat.
Un an nou fericit si toate cele bune.
Distractie placuta! :*

4 răspunsuri:
| andutxza a răspuns:

Inainte sa va gasiti ceva imbracat si dupa la tv sau sa dansati cu muzica incett.

| Melissssa a răspuns:

Buna! VREAU SA VA UREZ in primul rand PETRECERE FRUMOASA big hug
Puteti dansa, sa jucati jocuri, discutii (despre ce vreti voismug), ascultati muzica, cititi reviste...sh mai multebig grin
PLS funda! plsssbig grin:X

| princess2000 a răspuns:

Sa va bateti cu perne, sa cautati site-uri coolpe net, sa vorbiti lucruri ca intre fete si sa va uitati la un film, in timp ce mancati popcorn.

| Bihter a răspuns:

Daca beti 3 pahare de vin ianinte cu siguranta o sa aveti idei de petrecere si dupawinking