| Kamwiiiiiiiii a întrebat:

Eu fac un party de halloween sambata asta, ( mai repede pentru ca nu pot altfel ). Eu stau la casa dar in curte la mine eu am o cabanuta doar a mea si acolo pot face ce vreau. Doarme cea mai buna prietena la mine si facem party, cum pot aranja cabanuta? Si niste idei? Ne da-ti ceva tutoriale de make'up pe romana / poze. Multumim mult. Si niste provocari thinking Tinand cont ca eu stau vis-a-vis de cimitir

3 răspunsuri:
| AndreMadalina17 a răspuns:

Poti sa faci din hartie panze de paienjeni,daca te pricepi,lilieci din hartie,sa sculptezi dovleci si sa le pui o lumanare,din hartie creponata niste decoratiuni, fantome din servetele sau niste materiale puse pe perete, decoratiuni cu dovleci, frunze colorate... pisici negre desenate, paienjeni..etc.Sper ca te-am ajutat! Provocari : Sa va duceti pe la 12 noapte in cimintiri sa sa va plimbati pe acolo ai sa urlati sa spuneti inviati pentru a va alia cu noi!

| TibiShor09 a răspuns:

Nustiu...sigur ai si tu niste prieteni spune-le la cativa(1-2) sa se duca pe la 10-12 noaptea in cimir si sa incepe sa urle pe acolo.ideea asta e daca vrei sa o sperii.merge sigur.cred ca e imposibil sa nu te sperii de sa faci pe tine daca auzit pe cineva urland intr-un cimitirlaughing
Si bomba farsei.prietena ta sigur va vrea sa plece din cabanuta si pune un prieten acolo cu o masca ceva si cand ea iese el sa sara de pe cabanuta.
Intai duo la un doctor sa vezi daca are ceva la inima.sa nu te tezesti ca mai face infart pe acololaughing
MakeUp nu stiu...

| Paraschiv_Armand_1992 a răspuns:

Sa te duci la cimitir si sa strigi cat poti de tare "inviati"