| crisbebe a întrebat:

Eu in fiecare dupa-masa ies cu prietenii in parc dar specific ca nu suntem mai mici de cls a 3a si nici mai mari de cls a7a adica eu si nu prea mai stim ce sa ne jucam in afara de jocurile noastre:om pe pamant
ratele si vanatorii
tara, tara vrem ostasi
flori fete sau baieti
porumbei
si cam atat imi vin acum in minte a si o noua placere de-a mea si a unui baiat:sa sunam la oameni la interfon si apoi sa fugim e misto incercati doar daca stiti sa alergati repede e misto ca e adrenalina mare ca la uni oameni sunam de vre 10 ori si aia ies pe geam sa se uite si noi ne ascundem si cand nu ne uita sunam din nou dar asta facem asa cand se insereaza putin ca e mai misto in rest nu prea stiu ce sa ne mai jucam.
funda pentru cel mai bun raspuns si cel mai bun/bune jocuri dar sa nu fie prea complicate dar sa le si explicati

4 răspunsuri:
| Ziiziii a răspuns:

Cum se joaca "om pe pamant" si "porumbei" (daca e joc)... Jucati-va prinselea,ascunselea,adevar provocare procente minciuna sau foc, sticluta cu otrava etc... sper ca te-am ajutat, daca vrei mai multe sfaturi astept mesajkiss

| crisbebe explică:

Nu vreau jocuri din astea clsice precum sticluta cu otrava si adevar si provocare si sa va explic cum se joaca om pe pamant:
cineva se pune sa numere cu ochii inchisi pana la 10 si ceilalti trebuie sa stea pe ceva dar nu pe pamant dar ai voie sa te misti si persoana care s-a pus sa numere va cauta cu ochii inchisi si el mai zice din cand in cand om pe pamant si daca e cine pe pamant cand acela zice ala se pune sa caute dar persoana care se pune trebuie sa ne caute si daca ne-a prins trebuie sa ne ghiceasca numele daca nu stie cine e se pune din nou sper ca ati inteles si porumbeii este mai usor:faceti un cerc da? si voi alegeti o persoana si se da deoparte si restul va duceti si va alefeti un numar de ex voi sunteti sunteti 4 perosane. fiecare persoana trebuie sa fie un numar de la 1 la numarul de persoane care sunteti. dupa ce v-ati ales numarul persoana care s-a dat deoparte trebuie sa aleaga un numar si de ex a ales 2, numarul 2 va deveni vulturul si porumbeii se duc in cerc adica in cuib si voi trebuie sa iesiti din cuib si vulturul trebuie sa va prinda dar daca intrati in cuib nu va mai poate prinde si daca va prins deveniti si voi vulturi si castiga cel care nu a fost prins

| uN23 a răspuns:

HaHaHa production. o.O
That's so funny.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Haha! Faza cu sunatul la interfon o faceam si noi, dar mi-am dat seama cat de enervant este pentru cel care este sunat, mai bine jucati de-a v-ati ascunselea prin parc sau pe strada(pe inserat)