| Sorin_8124 a întrebat:

Eu joc http://www9.imperiaonline.org/imperia/game/novini.php?ga mes=ok?rand=1221 si este o misiune in care ma pune sa mult 100 de arcasi in fortareata si nu stiu cum. Stie cineva cum ii mut in fortareata?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

regret ca nu stiu sa raspund... cu exceptia jocului de sah nu ma pasioneaza, la varsta mea, niciunul dintre celelate jocuri pe calculator...

15 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am incercat si nu merge

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa ai construita fortareata nivel1.Click pe fortareata, selectezi nr de luptatori(trebuie sa-i ai instruiti si ii muti in fortareata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intri in fortareata si apesi pe nr. de soldati la sectiunea desfasurare iar apoi apesi "inauntru"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

BA DA ESTI CULME DACA NU STI LASATE

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da...stiu dar sa iti explic. dai clik pe miniharta din stanga sus...si vezi fortareata...jos iti apare sodatii tai si .iti mai apare in sau out.adica sa ii bagi inauntru sau sai scoti din fortareatawinking... daca mai ai intrebari sunt pe gost_rider7002 pe mess

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pasul 1. faci 100 de arcasi! pasul 2. ii mobilizezi! pasul 3. dai pe fortaretza. pasul 4 dai in jos pe pagina de net. pasul 5 scrii 100 acolo. pasul 6 dai inauntru( fortareata aia mica cu sageata albastra)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii mobilizezi si apoi te duci in fortareata si dai muta in fortareata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiu sorine, fi atent
1. dai pe fortareata, insa trebuie sa fie fortareata in care ai arcasii, apoi in border acolo pui cati vrei(ex:100, 200) apoi iti apare o in stanga o fortareata cu sageata galbena iar in dreapta o fortareata cu sageata verde, ei daca esti atent doar daca treci cursorul peste imagine iti da indiciu, insa eu iti spun:dai pe fortareata cu sageata verde, invers daca vrei sa ai scoti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Omule! dai clik pe fort si ai desfasurare mai jos vezi cati arata cati soldati ai si ai o 2 iconite, una introduce un anumit nr de luptatori ( cati vrei tu) iar cealalta ai scoate pe camp... ai sa vezi daca esti mai atent. succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da... dai la fortareata... apoi dai la desfasurare si dai click pe a 2 imagine din dreapta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai la centru de comanda clic pe nr de arcasi apoi clic pe a doua patratica din dreapta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La centru de comanda intri si acolo dai pe un desen cu o fortareatain albastru

| kandice a răspuns:

Daca sunt gata instruiti? deschizi cuvantul SOLDATI, ii MOBILIZEZI, si te duci la CENTRU DE COMANDA, aici?
deschizi DESFASURARE si inca odata aceeasi varianta DESFASURARE( ti-a deschis o pagina cu armata desenata si fortareata... aici? da click pe arcasi si ii introduci in fortareata prin indicatia desenului acela de iesire sau intrare)( inca un element, pe tot ce pui mouse-ul? iti indica despre ceva e vorba de orice desen sau scris sau cifre) asa iti va fi mai usor sa indentifici oriune orice mesaj, sau ce ai de facut, unele de deschid cu click, unele iti indica doar daca pui mouse-ul pe ele cum ti-am explicat) citeste cand ai timp, iti trebuie multa rabdaredar nu-ti mai doresc decat BAFTA MULTA

| JustBya a răspuns:

Bun, deci daca vrei diamante, 500 la numar dai SMS la 7465 cu textul IMP51037466, valabil in orice retea, si costa 1 eurohappy Vei primi diamante si 2 saptamani premium. Mie una mi-a mers si nu numa mie, si aliatilor mei, sper ca te-am ajutat.

| bmarius a răspuns:

Trebuie sa ai fortareata mai mare