Eu stiu sorine, fi atent
1. dai pe fortareata, insa trebuie sa fie fortareata in care ai arcasii, apoi in border acolo pui cati vrei(ex:100, 200) apoi iti apare o in stanga o fortareata cu sageata galbena iar in dreapta o fortareata cu sageata verde, ei daca esti atent doar daca treci cursorul peste imagine iti da indiciu, insa eu iti spun:dai pe fortareata cu sageata verde, invers daca vrei sa ai scoti.
Daca sunt gata instruiti? deschizi cuvantul SOLDATI, ii MOBILIZEZI, si te duci la CENTRU DE COMANDA, aici?
deschizi DESFASURARE si inca odata aceeasi varianta DESFASURARE( ti-a deschis o pagina cu armata desenata si fortareata... aici? da click pe arcasi si ii introduci in fortareata prin indicatia desenului acela de iesire sau intrare)( inca un element, pe tot ce pui mouse-ul? iti indica despre ceva e vorba de orice desen sau scris sau cifre) asa iti va fi mai usor sa indentifici oriune orice mesaj, sau ce ai de facut, unele de deschid cu click, unele iti indica doar daca pui mouse-ul pe ele cum ti-am explicat) citeste cand ai timp, iti trebuie multa rabdaredar nu-ti mai doresc decat BAFTA MULTA
Bun, deci daca vrei diamante, 500 la numar dai SMS la 7465 cu textul IMP51037466, valabil in orice retea, si costa 1 euro Vei primi diamante si 2 saptamani premium. Mie una mi-a mers si nu numa mie, si aliatilor mei, sper ca te-am ajutat.
DaciaRomania întreabă: