anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu ma uit la emisiunea "Burlacul" doar din plictiseala. Dar totusi ma framanta cine castiga.Eu vreau a castige Violeta desii nu prea cred ca, castiga ea. Mihaela mii sa pare fake. Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Dance_1650 a răspuns:

Sh eu urmaresk accea emisiune. Sh eu as vrea sa castige Violeta pentru ca Mihaela mi se pare ca vrea decat reclama; sper ca ti-am fost d folos:*

11 răspunsuri:
| Vanity a răspuns:

Hmm, ma enerveaza Mihaela, de ce? nu stiu, isi da aere pe langa Catalin, sincer sper sa castige Violeta.

| Ana-Maria94 a răspuns:

Si eu vreau tot Violeta sa castige, dar nu prea credstraight face

| CoryCorina a răspuns:

Da mihaela e prea de tot...nu stiu e prea falsa dar sunt curioasa daca cea care castiga va ramane ceva timp cu el...totusi e o emisiune

| 9999azucena9999 a răspuns:

Si mie imi place tot mai mult Violeta. Violeta a fost preferata lui botezatu de la inceput, deci are ceva sanse.Sincer niciuna nu ma impresioneaza, au fost alte concurente si mai simpatice.

| prafdestelutze a răspuns:

Amandoua sunt urate, proaste, pitzi...etc
mie imi placea de roxana robotin.
in fine.botezatu si asa tot cu bianca ramane...

| prafdestelutze a răspuns:

Cat tine de castigatoare mai bine violeta decat mihaela

| B3stgirl a răspuns:

Pai si eu as vrea sa castige Violeta dar sunt aproape sigura ca va castiga mihaela caci din cate am observat stie ce sa faca si cumwinking
Chiar sunt curioasa cine va castiga si ramane de vazut!tongue

| madalina97_7913 a răspuns:

Daca ai putina rabdare peste vreo 2 zile iti spun exact cine, pentru ca il cunosc pe catalin botezatu, trebuie sa ma duc anul viitor sa prezint moda cu el happy

| CARMENCITA a răspuns:

Creadeam ca stie toata lumea cine castiga ca am citit intr-o revista si m-am mirat si eu cum de scrie. M-am gandit ca s-a terminat emisunea si nu stiu eu.Nu va spun cine castiga ca nu mai are nici un farmec emisunea.Eu zic ca nu se casatoreste cu nici una si se poate nici sa nu ramana cu nici una. Poate sa aiba vreo aventura cu vreuna sau cu amandoua.Bineinteles pe rand. A cam dat de inteles ca ar vrea o aventura cu Mihaela, dar nu sa fie cu ea. E o emisiune pur si simplu si el e platit bine pentru emisiune, dar platit sau nu bine ca nu-i obligatoriu sa se casatoreasca cu una din femei.Era tare sa fie obligat prin contract sa ia pe vreuna. O emisiune falsa si regizata.

| CoryCorina a răspuns:

Da trandafiru lu mihaela si inelu lu violeta ce tareeee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Chiar e fake!