| мιcυтѕαααα a întrebat:

Eu nu mi-am facut tema si colega mea de banca a vazut. (Lb romana) Am fost foarte ocupata. Aveam caietul deschis si a venit un alt coleg sa ma verifice in legatura cu tema. Eu i-am zis ca da, am facut-o! Dar colega mea de banca. "Ba nu! Nu ai facut-o! Uite ca nu si-a facut-o!" M-am suparat pe ea. Dar totusi, poate nu judec bine. Daca m-a spus, imi vrea binele sau raul? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Eille2EtcnupD a răspuns:

Nu a provedat bine pentru ca daca era o prietena adevarata nu i-ar fi spus si te-ar i aparat. pe de o alta parte a procedat bine pentru ca a incercat sa fie corecta...

9 răspunsuri:
| wintage a răspuns:

Raul, normal.
S-a ales cu ceva ca te-a parat? Bineinteles ca asta a fost o invatatura de minte pentru tine dar nu era necesar sa te spuna.

| Edygame42 a răspuns:

Asa am patit si eu poate ca era corect sa-ti faci temma ca sa treci peste aceste neplaceri stiu si eu cum este sa fii spus ca nu ti-ai facut tema.Succes!

| contvechiidc a răspuns:

Iti vrea binele. asa fac si astia de la mine...

| Neuron a răspuns:

Corect era sa iti faci tema, dar e clar ca a ta colega de banca este invidioasa sau pur si simplu vrea sa te vada decazand.

| gica99 a răspuns:

Poate nu gandea cand a spus. eu zic m-ai dai o sansa nu cred ca-ti vrea raul.sunt sigura ca si tu ai facut ceva de genu la randul tau

| Anonymus314 a răspuns:

A procedat bine.
Controlorul ar fi avut probleme din cauza minciunii tale daca ar fi aflat profesoara.
Colega de banca a avut dreptate in cazul asta si daca nu ti-ar fi fost prietena te-ar fi spus "pe la spate", asa a zis verde-n fata.
Si acum ultima posibilitate:
Daca colegul care verifica era baiat, poate na... (zic eu) ca ii placea de el. laughing

| TiBo a răspuns:

Logic ca iti vrea raul, care ii cu atat mai mare cu cat clasa in care esti ii mai mare.adica pana prin clasa a 5-a va mai parati, dar dupa veti vi TPU(toti pentru unul)

| sweetkiss4u4ever a răspuns:

U ce crezi?raised eyebrows eu cred ca prietenii nu ar trebui sa se parasca.ar trebui sa isi ceara scuze dar daca n-o va face inseamna ca nu vrea sa fiti prietene(parerea mea)

| DuLciI a răspuns:

Logik cati vreea raul. Pentru - ca daca iti vreea ''binele'' nu zicea nimic happy si lasa sa treaca cu vedereatonguetongue