Esti in zodie sagetator, inceput de decada, care nu seamana in caracteristici de loc cu decada de mijloc, adevarata a sagetatorului... tu ai multe influente din scorpion dar si din sagetator... dupa studiile facute de mine, ai foarte multe caracteristici din zodia scorpion, care oricum este o zodie buna, a sefilor...
Eu pe 21 decembrie si zodia mi se schimba (Sagetator-capricorn)habar nu am ce zodie sunt...
Scorpion ( 23 Octombrie-21 Noiembrie)
Sagetator( 22 Noiembrie - 21 Decembrie)
Deci esti sagetator
Si eu am aceeasi problema, intr-un fel. Sunt nascuta pe 23 octombrie, si caracteristicile scorpionului ma definesc, nu ale balantsei. Insa, sunt si reviste sau site`uri pe care scrie ca pe 23 octombrie e balantsa. Din cate stiu, pe 22 noiembrie e scorpion.
Si eu sunt nascuta pe 22 noiembrie si crede-ma ca nici eu nu prea stiu exactSi asta e stresant! eu ma cred sagetator...pentru ca am multe caracteristici de la aceasta zodie dar am si de la scorpion... Yo cateodata sp ca sunt scorpiotatoare
Si eu m-am inascut pe 22 noiembrie si am caracteristicile scorpionului dar si ale sagetatorului.Nu stiu ce sa cred.