| DaRlInGiLuSiOnS a întrebat:

Eu sunt nascuta pe 22 noiembrie... ziua in care se schimba zodiile(scorpion-sagetator)pana la urma in ce zodie ma incadrez?sadsadsadeu sunt invatata cu scorpionul ca tot timpul citesc zodiacul scorpionului...

Răspuns Câştigător
| elena a răspuns:

Esti in zodie sagetator, inceput de decada, care nu seamana in caracteristici de loc cu decada de mijloc, adevarata a sagetatorului... tu ai multe influente din scorpion dar si din sagetator... dupa studiile facute de mine, ai foarte multe caracteristici din zodia scorpion, care oricum este o zodie buna, a sefilor...

20 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sint pe 11 noiembrie. Acum depinde la ce ora esti nascuta, ziu se schimba la 12 noaptea. DEci daca esti inainte de schimbare esti scorpion, daca esti dupa, esti in zodia urmatoare, nu stiu care-i aia ca nu le am cu zodiacele.

| marsy a răspuns:

Cred ca totusi skorpion e zodia ta! chiar daca esti in ultima zi a acestei luni happy

daniela
| daniela a răspuns:

Eu zic ca scorpion dar cu influente majore de sagetator

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Esti scorpion.winkingTe apropii de sagetator, dar tot scorpion ramaihee hee

| Bianca_4346 a răspuns:

Eu pe 21 decembrie si zodia mi se schimba (Sagetator-capricorn)habar nu am ce zodie sunt...

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

@elena scorpionul e zodia sefilor? Si atunci leii ce fac? Rag aiurea?

| sorin a răspuns:

Eu sunt pe 22 maihappy

| www a răspuns:

Scorpion ( 23 Octombrie-21 Noiembrie)
Sagetator( 22 Noiembrie - 21 Decembrie)

Deci esti sagetatorhappy

| Aries90 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema, intr-un fel. Sunt nascuta pe 23 octombrie, si caracteristicile scorpionului ma definesc, nu ale balantsei. Insa, sunt si reviste sau site`uri pe care scrie ca pe 23 octombrie e balantsa. Din cate stiu, pe 22 noiembrie e scorpion.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt nascuta in 22 noiembrie happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce te-ai hotarat ca esti? ca sunt in aceeasi situatie...

| AndruLove a răspuns:

Si eu sunt nascuta pe 22 noiembrie si crede-ma ca nici eu nu prea stiu exactsadSi asta e stresant! eu ma cred sagetator...pentru ca am multe caracteristici de la aceasta zodie dar am si de la scorpion... Yo cateodata sp ca sunt scorpiotatoarelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu mai inteleg nimic sunt din 21 decembrie. Horoscopul o data imi zice ca sunt sagetator o data capricon nu mai stiu ce sa cred voi ce ziceti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vai exact aceeasi problema o am si eu...numai ca eu ma ¨simt¨o sagetatoare, toata viata m a m uitat la zodia sagetatorului pentru ca, daca o luam dupa calcule sagetatorul incepe exact pe data de 22 nu?¿¿¿

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema ca a ta da eu am inteles ca sunt sagetator da ma rog...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt tot pe 22 noiembrielaughing) dar eu le citesc pe aman2... fa si tu la fel:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu la fel. dar le citesc pe aman2 si iau in considerare ce imi convine mai binelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt tot p 22 si sunt sagetatortongue

| ioana5_4062 a răspuns:

Si eu m-am inascut pe 22 noiembrie si am caracteristicile scorpionului dar si ale sagetatorului.Nu stiu ce sa cred.

| Eus_2093 a răspuns:

Si eu sunt 'nascut pe 22 Noiembrie.Si mereu ma intreb ce zodie sunt."big grin