Eu sincer nu vad care o problema
Foarte bine Scumpa mea nu iti face grijIntradevar fetele sunt mai smiorcaite...mai fitoase si din aceasta cauza imi place mai mult sa stai cu baieti
Nu este nici o problemaTu trebuie sa faci cea ce iti place si sa nu iei in seama ce spun alti
Inca din primele randuri pe care le-ai scris m-am regasit in aceasta descriere a ta.
si eu stau mult mai mult cu baietii decat fetele. si eu am 5 baieti langa mine in banca unul cu care stau in banca, doi in spate si doi in fata si ma inteleg f bine cu ei.
si mie imi spun fetele a nu mai stau asa mult cu baietii si ca sunt putin cam baietoasa.
nici mie nu-mi plac fetele smiorcaite si prefer sa stau cu baietii. mi se par mult mai de treaba
daca ai avea tu vreo problema. atunci inseamna ca si eu am
dar iti dau un sfat. fa ce-ti place si cum iti place! nu trebuie sa stai cu fete smiorcaite, in prezenta carora nu te simti bine, daca nu vrei!
nu e nici o problema ca stai cu baietii! si nici nu cred ca ai o problema.
linisteste-te ii in regula daca vorbesti mai mult cu baietii.
sunt fete care exagereaza si sunt prea baietoase, dar nu cred ca esti una dintre ele.
Eu zic ca e foarte ok sa te intelegi mai bine cu baietii, cu atat mai mult ca nu esti genul care tipe sau cine stie ce cand ii atinge careva parul. Nu vad care e problema parintilor, daca asa esti tu ar trebui sa te inteleaga.
Fii tu insutzii nu te schimba pentru vorbele altora.
Daca tie iti place sa fii asa, fii inncontinuare.
Venind vorba de timiditate si astea toate la timpul lor. O sa iesi tu din aceasta carapace. Dar intodeauna trebuie sa fii increzatoare in tine, sa te crezi cea mai buna orice ar zice altul si alta.Trebuie sa te mandrestii cu felul tau de a fii si stii vorba "Voi radetii de mine ca sunt diferita iar eu rad de voi ca sunteti totii la fel" lasa lumea sa vorbeasca.
Altceva n-au ce face.Conteaza sa te simtii u bine in preajma acelora care iti vor binele
Eu cred ca e bine cum esti tu! Sincer si eu ma inteleg mai bine cu bca fetele sunt foartee fitoase(unele) dar am si cateva prietene. Cred ca nu ar trebui sa te schimbi pentur nimeni, asta esti tu, cui nu ii place de tine sa se prefaca ca nu existi! Parerea mea! In plus e bine ca esti cu baietii ca sti ce gandesc si cand vei avea probleme in dragoste prietenii tai baieti te vor sfatui ca vor sti mai bine ce gandeste "el, ca baieti! Nici mie nu imi plac rochiile cu volane mi se apare de moda veche, gusturile nu se discuta! Fii tu insuti!
Stai linistita, cum se zice si mai sus nu este nici o problema. Daca tu te simti bine e ok, cam asa e situatia si la mine, dar nu ma deranjeaza ce zic altii sau asa.imi place asa cum sunt.desi relax
Fa ce-ti place
fa ceea ce te face fericita
fa ceea ce te implineste
lasa pe altii sa vorbeasca, cu asta vor ramane... un gust amar
sa ai parte doar de fericire
Si eu am fost aproape la fel, nu ma intelegeam mai bine cu baietii dar ma intelegeaam foarte bine cu fetele baietoase care nu se smiorcaie si a fost foarte ok pentru mine pana m-am maritat si am simtit ca vreau copii.In casa eu si sotul meu simteam nevoia de o femeie! Pentru ca eram ca 2 baieti: ne pierdeam ciorapi prin casa, eram dezordonati, nu comunica nici unul pea mult, etc Aici a fost greu, nefiind foarte feminina nu imi venea sa fac multe lucruri care tin de femei. Si ma simt in continuare neadaptata in familie cu sotul. Dar in liceu a fost foarte ok.
Pe mine ma stiu toti profii asa is singura fata care stau in banca cun baiat si nu ma deranjeasza sa obisnuit toata lumea cu mine sa nu-ti pese pentru ca baietii sunt cu mult mai de treaba decat fetele cares intotdeauna cu cateva fete si te barfesc pe la spate stiu din proprie experienta crede-ma rar gasesti o fata care sa fie o prietena adevarata aproape de fiecare data iti dai seama prea tarziu ca e o prefacuta incearca sa le explici asta si parintilor
SI eu sunt exact la fel ca tine dar daca iti place sa iti petreci timpul cu el restul lumii sa nu sebage in viata ta tu sa faci ceea ce iti place si nu ii mai asculta ceea ce iti spune lumea