E normal sa avem pareri diferite, cum sa gandim toti la fel? Eu nu sunt de acord cu miscarea gay, este opinia mea pur si simplu.
Daca toti ar avea aceleasi opinii, cu ce-ar mai iesi in evidenta cei care se vor"altfel"? Eu nu sunt de-acord cu homosexualitatea, dar in acelasi timp fiecare e liber sa faca ce vrea.
Fiecare e liber sa aiba propriile sale opinii, pareri.
acum eu nu am nimic cu ei dar nu ii inteleg...de ce?
E viata lor, nu le dau eu lor de mancare sau ei mie, asa simte corpul si mintea lor, cu siguranta nu isi doresc sa fie aratati cu degetul pe strada!
Hai sa-ti dau un exemplu: Pana mai deunazi, vroiau doar sa fie acceptati, ca atare. OK. Nimic in neregula. Acum, mai nou, vor sa le fie respectat dreptul de a intemeia o familie. Poate ca si cu asta as fi de acord, dar mintea mea refuza sa inteleaga cum ar fi copilaria unui suflet adoptat de o astfel de familie. Am impresia ca ar fi cu mult mai rea decat intr-o casa de copii. "Si, tine-ti minte! Casa de copii nu-i acasa!" Poti sa ma contrazici!
Din simplul motiv ca suntem liberi sa gandim.numeni nu ne controleaza gandurile.nici eu nu am nimic cu ei, ba din contra, cu cat sunt mai multi gay, cu atat mai multe fete ne revin noua, celorlalti ''normali''.
Aseara a mai fost o intrebare care s-a dezbatut Am postat acolo o concluzie a mea, asa ca aceiasi o postez si la intrebarea ta. Pe zi ce trece sunt tot mai multe persoane care care aproba aceasta, acum sunt in minoritate, logic nu? Ca in astfel de caz era oficializat in momentul acesta legatura intre persoanele de acelasi sex. In viitor minoritatea are tot posibilul sa devina majoritatea. Indiferent de parerea mea sau voastra timpul va stabili cum va fi.
Eu lucrez la un hotel in Buc.Acum cateva zile au venit 2 cehoslovaci.erau gay, dar nu genul panselutza, ca Solcanu, ci d'aia "duri". Mi-au facut probleme.Se purtau ca si cum ar fi fost superiori.Tranteau usa...
Ok. Inainte nu aveam nimic cu ei si aveam chiar 2 vorbe
,, Nu am nimic cu ei dar nici nu pot sa-i ajut,, si,, cu atat mai bine ca sunt si gay ca ne raman noua mai multe femei,, ( nu ma gandeam si la femeile gay
) De la o vreme insa incep sa fie deranjanti cu paradele lor cu drepturi din ce in ce mai multe. Nu-mi pasa ce fac la ei in casa dar cand fac parade deja nu inteleg, ce vor sa dea un exemplu sau?
Nu credeti ca poate nu ei fac alegerile astea? eu ma indoiesc ca ei vor sa fie gay si aratati cu degetul. dar daca asta le e natura! cand un batran profita de o minora lumea nu stramba atat din nas cat stramba cand afla ca cineva e gay.nu mi se pare o atitudine normala.matusa-mea penticostala a vazut la televizor ceva despre persoane cu alte orientari sexuale decat cele normale si exclama:pffffff, ce scarbos! cde parere aveti?
Am intrebat de ce dragi membri TPU care nu sunteti de acord cu homosexualitatea.
Nici eu nu am nimic cu ei, dar nu vreau sa-i mai vad pe strazi, cum au facut-o ieri. Tocmai pentru ca nu am nimic cu ei, nici ei sa nu iasa pe strazi.
Fiecare orificiu in organism are intrebuintzarea sa...cred ca asta e unu dintre motive...
mODIN întreabă: