| cr1571n3l a întrebat:

Eu urasc fetele care joaca CS, x( voi nu? eu nu cred ca e normal ca o fata care are toate mintile in cap sa joace cs. voi ce ziceti? si nu vreau insulte din partea fetelor care chiar joaca.

Răspuns Câştigător
| FunKyPunKyGirl a răspuns:

Uite ca eu joc si imi place.nu joc ca disperata ca nu am obsesie fata de cs...dar imi place.si voi juca in continuare deoarece imi ofera distractie cand ma plictisesc sau cand vreau sa'mi pierd timpultongue.e un joc pentru toata lumea nu numai pentru baieti. Daca joci bafta la fraguri!big grin

22 răspunsuri:
| Deea a răspuns:

Daca fetele nu au voie sa joaca cs, atunci eu sunt de parere ca baietii nu au voie sa poarte roz, sa se uite la seriale sau sa asculte melodii de dragoste. Nu sunt de acord cu tine, nu a spus nimeni ca cs e un joc special pentru baieti, la fel cum o femeie poate fi avocat, nu "avocata" sau doctor nu "doctorita". Deci nu sunt de acord.

| vladvlad23 a răspuns:

Daca te gandesti nu e stilul fetelor sa joace CS. Dar te-ai mira ce face lipsa de ocupatie din om.

| Assassins a răspuns:

Sunt baiat si am jucat si eu CS 1.6 2 zile sa vad si eu de ce le place la multi CS-ul.Sincer sa fiu n-am inteles pur si simplu fugi si te chinui sa impusti un om apoi chiar cand sa pui bomba sau sa castigi tu o runda te omoara altu...eu nu intelegthinking Dar daca voua va place ce sa va fac dar sincer, pierdeti timp cu CS-UL.Eu nu zic sa va lasati de joc...eu zic sa luati o pauza sa nu inebuniti de la renumitul joc CS.Mai luati o pauza ganditi-va, va pierdeti 24 de ore sau cate jucati in loc sa stati cu familia sau cu iubita ta.Pe bune acum, ai refuza o partida de s*e** pentru a juca CS? Asta nu ar fi normal.Asta e opinia mea poate doar pentru ca nu inteleg jocul.Dar oricum va recomand sa faceti o pauza macar 2 saptamani mai petreceti timpul cu familia, ba la o petrecere, sau cu iubita o plimbare in parc.baftawinking

| RaReSh17 a răspuns (pentru Assassins):

Tu esti total pe langa subiect, pe langa asta mai esti si paleta la cs.

| Assassins a răspuns (pentru RaReSh17):

Ma cac in el subiect, disperatu p0li de cs

| FunKyPunKyGirl a răspuns:

Chiar acum ma pun sa joc cstongue

| Skeletonized a răspuns:

E un lucru relativ. Fiecare face ceea ce îi place, nu îi poţi judeca pe alţii pentru că fac ceva ce ţie nu îţi place. De ce băieţii joacă şi fetele nu? Sigur, nu e normal ca un copil/adolescent/adult să piardă 10 ore pe zi în faţa unui calculator, dar e timpul lor, decizia lor, probabil chiar le place. Când e vorba de activităţi relaxante nu contează deloc sexul şi orice fată poate juca cs dacă îi place aşa cum orice băiat poate să gătească dacă vrea.

| TheFeeye a răspuns:

SI daca nu avea coduri, te mai enerva?
Eu sunt paralela cu jocurile de genul, btwbatting eyelashes.

| cr1571n3l explică:

Ma enerveaza doar fetele care joaca CS atat!

| cr1571n3l explică:

Nu ma enerveaza toate, era o fata enervanta care ma enerva si avea coduri pe un server, de asta am zis...

| DAПA a răspuns:

Eu nu joc cs, dar nu cred ca este vreo lege care sa interzica fetelor sa joace.
adica nu stiu, parerea mea este ca toti suntem egali.

| ionutzz2590 a răspuns:

Esti nebun da dc sa nu joace si fetele ceare?

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Exista vreo lege unde scrie ca doar baietii au voie sa joace cs? raised eyebrows

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne ce mentalitate ai laughing cum sa urasti fetele ca joaca un joc
Ce ai cu ele? te fac la cs? laughing jocurile sunt pentru ambele sexe si de orice varsta pentru informatia ta
Ai putea sa le urasti pe alea care se prostitueaza, drogheaza, fura si omoara. Asta ar fi ceva.

| Lalalalalalalalaaaaaaaa a răspuns:

Iti zic ceva ce nu stiaitongue: Ma urasti!laughinglaughinglaughing

| armaciudi a răspuns:

Dar mos craciun e normal ca se imbraca in rosu? laughing

fiecare face ce vrea.fie ca sunt ele normale sau nu

| Al3xa97 a răspuns:

Pai fiecare cu cei place, uite de exemplu tie nu iti place jocul, crezi ca e ingrozitor, dar altora poate le plac, sunt mai baietzoi, cum se zice, toti oamenii sunt altfel, trebuie sa ii accepti asa cum sunt.Nimeni nu poate schimba omul si gandirea lui!

| Georgiii_4994 a răspuns:

Sa stii ca eu joc si nu stiu ce motive ai sa crezi asta.
Nu te insult e doar parerea ta. Chiar daca e total gresita.winking

| UnityLearner2001 a răspuns:

Haideti sa nu facem discriminari intre sexe, ador si respect fetele care joaca jocuri, sunt o gramada de avantaje, eu am un prieten care s-a gasit dragostea prin intermediul unui joc, mie chiar mi-ar placea sa am o prietena care joaca jocuri online laughing)) big grin, FETELOR, FACETI CE VRETI SI NU VA UITATI LA CE SPUN ALTII @!

| stefan251 a răspuns:

Va astept la un cs pe Zone.Mortallcs.Ro sau 95.64.36.166:27015,nu e nimic in potriva ca joaca si fetele le astept si pe ele, la fete dau admine grade mari pe gratis si la baieti dau grade pe ore si donatii care vrea YM: stefan_fortzasteaua

| OaNa24_2130 a răspuns:

Cum adica nu au mintile in cap?! laughing
Nu zice nimeni ca nu au voie sa joace, si unii baieti joaca jocuri de fete. Si nu le zice nimeni nimic :p
Si apropo.cu ce te deranjeaza?

| AleCsS1 a răspuns:

Nu le urasc laughing mie chiar imi place sa joc cu fete