Buna!
Ii spui prietenilor sau parintilor sa te supravegheze, in timp ce tu incerci sa inoti in apa mai putin adanca Si eu asa am invatat sa inot
Succes
nicole
Buna! eu faceam la fel ca si tine.inca mi-l amintesc pr tati cum zicea : -da din maine si din picioare ! eu faceam asa :1. ma gandeam la un loc unde imi era foarte bine.si incercam sa imi tin calmul. sper ca te-am ajutat!
Eu am invatat cand eram la mare si am dat de o groapa mare si era sa ma innec
Am dat din maini si din picioare si am invatat sa innot
Poarta o vesta de salvare sau bureti din aia la inceput si exerseaza miscarea; apoi scoateti-o si tine-te doar putin de ea.
Uhm...
Ce amintiri tragice...
Am de acu un an de cand am invatat sa innot
Orcum eu m-am dus de prost la apa mare
Stiu ca nu am facut cum trebuia insa
eu am riscat... era sa ma innec de 2 ori...insa soarta
^^
CUm mi s-a mai spus...
" cineva sus acolo te iubeste" ori " cineva acolo sus te lasa in viata ca se te kinui"
Insa eu de bine de rau am invatat sa innot ^^ imi era frica sa intru in apa nu conta marimea...
Acum ca stiu sa innot cat de cat...
Sa ma arunci si in ocean si nu ma innec daca nu sunt vartejuri ori valuri mari
o data ce inveti nu iti va mai fii frica de apa ^^ crede'ma
Mai intai invata sa innoti caineste dai doar din maini
Dupa incepi si din picioare'
^^ Eu asa am invatat...
nici eu nu stiu sa innot.Si tot asa imi era frica sa ma arunc in apa si sa incerc sa dau din maini si din picioare.Eu pot sa dau din picioare foarte bine, dar mainile nu prea ma ajuta. Eu zic sa lasi pe cineva sa te ajute ca nu vei pati nimic si chiar daca intrii la fund se mai intampla.Asa te inveti.Si eu am intrat de multe ori si nu imi este frica sa ma arunc chiar daca nu stiu sa innot.
Daca nu ai curaj si ambitie nu poti face nimic
Incearca sa-ti spui ca nu ti se va intampla nimic ca persoana care te invata este langa tine si nu te va lasa sa te inneci
Pai mai intai linisteste-te intra in apa mica si nvata acolo ca in apa maica nai ce pati.(cand spun apa mica nu ma refer la o apa cat e in cate de 1 metru 1 metru si 20 sau asa.
Salut...Si eu nu stiu sa inot si la prima gura de apa mi-am pierdut curajul deplin! Si eram la o apa de 1 metru si jumatate!
Parintii nu stiu sa inoate.Si 2.Eu stiu ce trebuie sa fac dar cand incerc ies ca in desenele animate ca o iau la vale
anonim_4396 întreabă: