| whatevernvm a întrebat:

[Evaluarea nationala]. Buna, TPU!
Dupa repartizarea in licee, cand Dumnezeu se afiseaza la scoala respectiva unde am fost admisi?
Am pus aceiasi intrebare multora, si am primit raspunsuri diferite, curpinse in intervalul 12-16.
Exista cineva care imi poate zice o zi, o singura zi in care se afiseaza sigur? nu ar fi o problema, dar fac naveta si mi e pare aiurea sa merg si pe 12, si pe 13 si sa ma trezesc ca se afiseaza pe 16.

Multumesc happy

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Consulți lista direct pe www.edu.ro
Pa, pa.

| Idc12345 a răspuns:

15 iulie dar nu trebuie sa faci naveta.Te poti uita se pe internet (dai pe google admitere 2012)
Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sambata seara o sa se afiseze la ce liceu ai intrat iar a doua zi, adica duminica se vor afisa la scoala.(Asa mi-a spus directoarea).
Funda? big grin

| piTiCcu a răspuns:

Ori pe 14-15 iti zic sigurwinking

| TheVampireDiaries01 a răspuns:

Buna!

ADMITERE LICEU 2012. În 15 iulie, vor fi afişate, în unităţile de învăţământ gimnazial, listele cu absolvenţii repartizaţi proveniţi din şcolile respective şi a listei cu locurile neocupate în unităţile de învăţământul liceal de stat din judeţ/municipiul Bucureşti.

La 16 iulie, este programată afişarea de către fiecare unitate de învăţământul liceal a listei candidaţilor repartizaţi în acea unitate.

În intervalul 16-26 iulie, absolvenţii vor depune dosarelor de înscriere în unităţile de învăţământ la care au fost repartizaţi.

| whatevernvm explică (pentru TheVampireDiaries01):

Chestia asta e din 2011, e valida si anul asta?

| TheVampireDiaries01 a răspuns (pentru whatevernvm):

Scrie Admitere Liceu 2012
nu e din 2011