| Kl0d a întrebat:

Exercitii pe la 16 ani daca opreste cresterea sau nu, cele de spate, si cum fac sa nu mai cresc ca asta vreau am 1.78 si is mai mare decat parintiistraight face nu mai vreau ziceti-mi niste sfaturi sa nu mai crescbig grin

7 răspunsuri:
| Laura a răspuns:

1.78 nu e cine știe ce înălțime, de ce ai vrea să nu mai crești?

| TheBlueWolf a răspuns:

Prietene tu te auzi? Multi s-ar pupa in "dos" sa fie inalti ca tine si mai mult.Capacitatile voastre cerebrale sunt extrem de scazute, sincer si cu parere de rau imi e mila de aceasta generatie din care silit fac parte. Vrei sa nu mai cresti? arunca-te prietene de la etajul 2 aterizeaza fix pe talpi si cu putin noroc iti strivesti organele interne si iti zgudui cutia toracica indeajuns sa devi ceva de tip Danny Devito sau liliputan.Asa te-a facut natura, asa ramai prietene...

| ZambetulNebuniei a răspuns:

Tu vrei sa te opresti la 1.78 si ai 16 ani, eu ce sa fac am 15 ani si 1.90
mai bine m-ai cresti, iar metabolismul nu-l poti opri.Bafta!

| Geo_5638 a răspuns:

Da io ca am 11 si 10,90

| Geo_5638 a răspuns:

Da eu ca am 11 si 10, 90

| chibiusa a răspuns:

Bine ca ai concluzionat scurt si concis in ultimul rand, ca altfel n-as fi inteles ce incerci sa explici prin toata balbaiala aia.
mai copile, din cate vad tu esti intruchiparea zicalei "inalt ca bradu' si prost ca gardu' ".
exercitii anti-crestere nu stiu, pentru asta consulta un medic.
dar iti propun alte exercitii, folositoare si astea: exercitii de gramatica, de citire si de scriere.
acum probabil ma vei injura, dar peste 2-3 ani o sa imi multumesti

| tory17 a răspuns:

Nu ai nevoie de asta...gaseste avantaje in inaltimea tare(care ti se pare foarte mare dar nu e asa)