| bigsy a întrebat:

Exista alta varianta de a trimite un mesaj la toata lista la mess. caci nu reusesc sa trac gri pe toate.pls.funda!

6 răspunsuri:
| SamSon a răspuns:

Selectezi id-urile lor, dai click dreapta--> apoi dai instant message si scrii mesajul apoi o trimiti

| bigsy explică:

Da. am rezolvat! funda anulata!

| DutzyX a răspuns:

Nu reusesti sa...si nu am mai inteles
Da uite cum sa trimiti:click dreapta la grupul de prieteni (Friends de obicei; daca ai mai multe dai la fiecare,pe rand), brodcast an IM to this group, scrii si send/ok.
Succes!

| Tudyss a răspuns:

La fiecare grupa dp mes, dai click dreapta si broadcast message, scrii mesajul si il trimiti la toti

| Dεηίsα a răspuns:

Tine apasat pe tasta "Ctrl" [pe tastatura...logicon the phone si in acelasi timp dai click pe fiecare ID. Sper ca te-am ajutat. Fundita?love struck

| pufix29 a răspuns:

Deci daca ai un singur grup p mess(friends)si vrei sa trimiti la toata lista un msg lung sau scurt copiezi textul dai click dreapta pe grup apoi apare asa broadcast an IM to this group dupa iti apare o fereasta cu toate id si mai jos tot este un dreptunghi cu alb dai acolo click dreapta si paste iar dupa send si ai terminat si asa faci si daca ai mai multe grupuri sper ca ti-am fost de foloswinking fundita?big grin