| DnFn a întrebat:

Exista cineva care a facut deja o operatie estetica? Daca da, care a fost motivul si ce operatie?
Mereu am spus nu operatiilor si am incercat sa ma accept asa cum sunt,dar de cateva zile uitandu-ma la tv sau pe pc, dau de reportaje si emisiuni unde femeile isi fac operatii si sunt asa fericite... ma pune pe ganduri treaba asta si nu as vrea sa fac ceva gresit care mai tarziu o sa regrethappy dar inca imi e greu sa ma accept asa cum sunt, oare daca as face o operatie m-as simtii altfel? Ma gandesc ca dupa nu o sa imi placa sau cine stie ce se mai intampla si nu in ultimul rand prietenul nici nu vrea sa auda de asa ceva :p dar m-as simtii asa fericita si implinita daca as face. astept cateva sfaturi si pareri din partea voastra! O dupa-amiaza superba va urez!

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de operatie. Daca ai un nas mare sau urechi de elefant, cred ca n-ar mai trebui sa intrebi pe cineva.Cateva retusuri care te fac mai sigura pe tine si crezi ca pot elimina micile barfe din grupul tau social din care faci parte, sunt binevenite.
Sunt unii care spun ca operatiile nu au legatura cu personalitatea unui individ.Hai sa luam cateva exepmle cu before and after si sa vedem la ce stagiu se afla.(n-am s-o fac acum ca n-am timp)Te asigur ca un om puternic, are grija si de aspectul fizic.Degeaba esti un geniu daca te strici cu imaginea.Mai stiu un caz in care un inginer, un guru al electrotehnicii si-a lasat peruca fara voia lui intr-un ficus.Iti dai seama ca toata lumea il privea ca pe un desen animat si nimeni nu i-a mai luat in seama cunostintele acumulate.
E viata ta, faci ce vrei cu ea. numai sa stii cand sa te opresti si sa nu intreci masura, ca mai tarziu, sa arati ca un monstru.

Întrebări similare