Da, exista Dumnezeu.Iti spun si tie ce am spus si altora. Daca vrei sa afli daca exista Dumnezeu, trebuie sa-ti pui niste intrebari.De exemplu:Cine a creat Universul, cu tot ce e in el? Cum e posibil ca tu sa pui in pamant doar o samanta, si dupa catva timp, sa rasara o planta de o frumusete iesita din comun? Cum e posibil ca din unirea a doua celule, sa se nasca o fiinta(fie om, animal etc.)? Cum a luat fiinta omul(cu atatea organe si substante in el)? Cine a facut posibile aceste lucruri? Ele nu se puteau realiza singure, nu?
Chiar daca Dumnezeu nu poate fi perceput cu ajutorul simturilor(auz, vaz etc.), poate fi perceput prin credinta, dragoste, rugaciune.
Am invatat ca Dumnezeu exista si din experienta proprie.Eu,la varsta de 1, 11 ani, am avut niste probleme de sanatate destul de serioase, din care nu se astepta nimeni sa scap. Bunica mea, fiind credincioasa, si frecventand biserica, a pus sa se dea slujbe la mai multe biserici pentru mine. Ulterior, si eu m-am rugat ca acel cosmar sa se termine, si, iaca-ta-ma, am 25 de ani, si sunt foarte bine.
Cand am dat admitere la liceu, m-am rugat lui Dumnezeu sa ma ajute la examene, si m-a ajutat, cu toate ca eu nu prea invatam pe atunci, decat prea putin.
Acum 4 ani, la fel.Am avut iarasi probleme de sanatate, cam la fel de serioase, ca si cele de acum 23 de ani. M-am rugat lui Dumnezeu sa ma ajute, si m-a ajutat, chiar daca nu de la prima rugaciune.
Faptul ca uneori9chiar daca ne rugam), lucrurile nu se petrec asa cum am vrea noi, cum consideram noi ca e bine, e pentru ca nu este bine pentru noi ca acele lucruri sa se petreaca in momentul respectiv, si in modul in care ne dorim noi.de exemplu:daca ai pierdut un autobuz care, mai tarziu, este implicat intr-un accident, ce crezi? Ar fi trebuit sa-l prinzi, sau e mai bine ca ti-a scapat? sau, daca intarzii 5-10 minute la serviciu sau la scoala, si, cand ajungi, gasesti totul in flacari, ce zici? E ghinion sau noroc? Si lista poate continua.
Asa ca nu te indoi de existenta lui Dumnezeu din nici un motiv!
relumanuel întreabă: