Păi din câte am auzit eu au spus odata ca au gasit un virme ceva nu mai stiu unde parca pe lună nu stiu ce sa zic dar eu asa am auzit.
Eset imposibil ca noi sa fim singuri in Universul asta infinit. Cel mai probabil exista. Poate nu omuletii aia verzi cu capu` maredar niste microorganisme ceva...
Poate pe ceva planete. eu una n'am vazut)
sh ce daca ar exista? sh mai bine)
In universul asta atat de mare, e imposibil ca noi sa fim singurele forme de viata.
Uite un articol interesant: http://www.9am.ro/......strat.html
E posibil sa existe...nu stiu sigur! intr-un univers atat de mare nu putem sa fim singurele forme de viata!
Inca nu se stie. Orcum universul este mare si multe miracole se pot intampla in acesta.
Extrateresti? Prea multe filme sf! Orcum asta probabil tear raspunde un idiot! Eu cred ca nu putem fi singurii din universul asta infinit, deci da exista extrateresti si poti cauta pe site-ul nasa
Am auzit o data ca o lumina puternica stralucea desupra unei ferme si dimineata au gasti o vaca toata descompusa si fara lichide in corp :-s deci oricum nu pot raspunde ---Respect---
Pai.
Intr-un univers atat de vast si plin cu planete, chiar crezi ca suntem singuri?
Eu cred ca nu suntem singuri. E prea mult spatiu neexplorat de noi ca sa putem da un verdict, dar eu cred ca exista.
Dai funda?