| eeeeeeeeee a întrebat:

Exista oameni buni si oameni rai? se pot pune asfel de etichete?

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

Normal ca exista si oameni buni si oameni rai. Ne-am plictisi altfelhee hee

14 răspunsuri:
Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

DA !

| nicoleta_5825 a răspuns:

Da, se pot pune astfel de etichete, deoarece chiar si cand injuram sau facem altceva doar in gandul nostru, devenim niste oameni neajutorati, iar cand dam frau liber acestui lucru putem sp ca sunt o buni si oameni rai.

mira
| mira a răspuns:

Orice om are doze de rautate si de bunatate in el.Depinde care predomina si cum le controleaza. Mira

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa existe rau pentru a putea aprecia bun-ul, daca am fi toti egali nu am putea avea termeni de comparatie si mediocritatea ar fi singurul grad care ar predomina

| gabrielutzu a răspuns:

NU!
Argument:Ce inseamna "rautate"?
Nu cumva ceea ce vedem noi, la nivel individual, prin felul nostru de a fi la adresa celor din jur?
Dac pentru X, ceva catalogat de el ca fiind rautate, pentru Y poate sa nu fie asa...
Poate sa existe o eticheta comuna a tuturor oamenilor la ceea ce inseamna "rautate"...nu cred.
Oare nu vedem la cel de langa noi si catalogam ca fiind "rautate" ceva ce nu ne convine noua?
Si poate persoana respectiva ne catalogheaza pe noi a fi rai in timp ce noi ne consideram a fi "buni"...
Cine are dreptul de a hotara si eticheta ce inseamna "bun" sau "rau"?
Numai unul singur Dumnezeu.Noi oamenii NU avem dreptul sa ne judecam si sa ne etichetam semenii pentru ca nu suntem cu nimic mai buni decat ei...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Da.
Sunt mai mult răi decât buni.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In fiecare om bun exista o mica parte de "rau", precum in orice om rau exista un pic de "bine" Importante sunt proportiile.
Sant insa oameni care nu pot trai fara sa isi verse rautatile sau frustrarile, sa nu loveasca cu faptele sau vorbele lor si, asta zi de zi. Ei bine, aceia sunt chiar rai.

| moonY a răspuns:

Nu poti pune etichete.desi toti eticheteaza.
si... ce e "binele"? ce e "raul"? ce este fericirea? binele si raul sunt relative.totul e relativ.

eileen
| eileen a răspuns:

Padure fara uscaciuni nu exista, asadar va fi tot timpul o lupta intre bine si rau. Din fericire, raul este biruit, prin urmare watch out bad people!

| Danny _3256 a răspuns:

Da, exista si oameni rai si oameni buni, dar Dumnezeu da ploaie si peste cei buni si peste cei rai. Dar nu suntem noi in masura sa etichetam, sa ii judecam pe semenii nostri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rautatea e mare in cineva deci acel om e rau nu? dar daca nu se lasa controlat de ea mai e rau? si o parte mica a bunatatii invinge partea mare a raului

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu cam ce crezi? N-ai dat pana acum de oameni rai? esti super-norocoasa... Cel mai rau este cand ai in jurul tau la serviciu astfel de oameni; acolo unde stai 8 ore si ti le petreci alaturi de ei. E groaznic...ca in rest ii poti evita cu sigurata. Fugi de ei pur si simplu. Chair daca incerci sa-i ajuti, e inutil; doar Doamne Doamne ii poate ajuta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista oameni rai si buni de la inceputul existentei omenirii insa pueterea de decizie a faptelor este al omului care poate sa aleaga intre a face bine si rau. Judecata nu este a mea ci a lui Dumnezu care stie si cunoaste inima fiecaruia in parte STEFANIA

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intradevar sunt oameni rai, mai ales cand fara sa le dai vreun motiv anume isi descarca rautatea asupra ta ``` de ce oare stie cineva?

Întrebări similare