Ba voi ii credeti pe fraierii aia mah jukati mah corect pe cinstite ca de aia e joc, ce naiba va umpletii calculatoruu de virusii, am crezut si eu asta da aia care zic ca exista sunt niste kokalari care habar nau ce e ala The West asa ca va spun din propra experienta NU EXISTA NICIUN COD!>VA MULTUMESC!
Exista hack-uri, dar in privinta codurilor sau a parolelor sunt nesigur mai degraba as crede in niste scripturi care si alea sunt niste caricaturi de 2 lei. drept eu nu am folosit hack in viata mea, am in calculator hack, dar nu il folosesc, dar as vrea sa va pun intrebarea de ce vreti hack la the west? este un joc destul de simplu mai multe bataii de cap iti da cautarea unui hack sau cod ...intradevar am folosit coduri doar la GTA, s-ar putea ca CheatEngine sa va dea bani e destul de greu de folosit si am auzit ca banii sunt falsi... dar dupa parerea mea daca ati juca cu hack ati fi niste lasi si niste i****i la jocu asta iti trebuie hack sau cod? ce naiba la altele mai complicate mai inteleg da la asta stai si tu 2 ore pe zi la comp si il pui pe ala sa munceasca de nebun, la alte jocuri trebuie sa stai toata ziua la comp sa faci 10 lvl
0Thorin întreabă:
Cezar_4927 întreabă: