Imvisible.ro afiseaza servers busy din cand in cand. Incearca www.invisibleyahoo.ro pentru ca are 3 detectoare si nu da rateuri.
Da... exista un site`...iti arata daca e online, invisible sau offline...si poza de la avatar...:)... e www.ascuns.ro
Invizible. ro dar care vrea id meu ca eu stiu mai multe in calc vostru exista ceva care il donaldezi si o sa mearga pe mess sa vezi cine ii pe invizible bagati-ma in lista ca aizi nu pot explica. id meu: cristina_97_3
Nu cred ca mai functioneaza, eu am colegi onlinesam invizibil si-mi arata ca-s offline...de cde oare?
Este, dar eu cred ca nu mai e obiectiv.
eu incerc pe tot ce-i cu acest program, dar toti ce-i din online si ascunsi, imi arata ca sunt offline... oare de ce?
Poi programe de genu` asta nu sunt ca sa le descarci sa le ai p comp dar sunt site`uri! uite cateva:-ascuns.ro, -yahoodetector.ro, -yascuns.ro, ydetector.ro,-detectinvisible.ro, -pulso.ro. lista ar mai putea continua, dar nu cred ca are rost... sper sa-ti fie de folos :*
Poi programe de genu` asta nu sunt ca sa le descarci sa le ai p comp dar sunt site`uri ! uite cateva:-ascuns.ro , -yahoodetector.ro, -yascuns.ro, ydetector.ro,-detectinvisible.ro, -pulso.ro . lista ar mai putea continua , dar nu cred k are rost.... sper sa`ti fie de folos :*
da.intra pe www.IMvisibile.ro,si acolo iti arata si cine e in poza si cine e pe invisibil
Incerca pe ascuns.ro si dai pe prima lista iti jur ca va merge iti jur nu mint pa :-H:-H:-H