Mda.intr-un fel.adica nu cum vezi u la tv ca zboara si te musca de gat sau cestiu eu ce alte povesti.eu am vazut o emisiune pe discovery se numea "FEMEI DIABOLICE " sau cam asa ceva si in emisiune se descriu tot felul de crime facute de femei si odata o aratat un grup de 3 fete***a fost reconstituire la tv dar nu cred ki serial de fictiune ca ar trebui sa scrie la sf sau ceva***(care nu credeau in dumnezeu si se imbracau in negru machiate la fel in negru si per ansamblu aratau cam neobisnuit.nu erau nici emo nici rockere dupa stil) care practicau niste ritualuri oculte si le-o aratat cum or omorat un om si apoi i-or baut sangele si de exemplu mai mergeau noaptea dupa 12 in cimitir aprindeau peo patura lumanari si tot felul de prostiii ziceau incantatii si aveau pahare in care isi puneau sange(se taiau pe vene toate 3 si sangele care curgea il bagau in pahare ca de vin/sampanie si beiau fiecare). asa ca eu cred ca exista dar nu chiar vampiri pentru ca iti dai seama ca nu traiesc nici vesnic nici nu zboara sau alte prostii. sper ca tziam fost de ajutor.bye
Buna. Sincera sa fiu, nu cred ca stie nimeni. Eu am vazut vampiri in '' twilight '' si alte filme, la fel si pe net [ poze ], de halloween etc. Si da, exista in '' twilight '' . lol, intrebarea asta cred ca trebuia la categoria '' trivia / amuzante ''
Sigur nu.Desi chiar mi-as dori sa existe si sa ma muste si pe mine ca sa traiesc mereu.Probabil ca mi-as dori sa ma muste robert pattinson din new moon
Vampirii "exista" in filme, in carti, in vise, in lumi imaginare, chiar si in realitate in America Centrala si de Sud (liliac vampir) dar oameni vampiri greu de crezut ca se pot gasi pe Terra (Universul e nelimitat, iar miturile au si ele o particica de adevar si cine stie ce vampiri se gasesc pe Marte )
Sigur...ca nu. Dar am vazut eu unii acum cand am venit. Puteai foarte usor sa le atribui nick-urile de : vampiri prosti la miezul noptii.
Da.Liliecii sunt vampiri!
Rude apropiate ale "liliecilor cu nasul in forma de frunza" sunt adevaratii vampiri din America tropicala, care se hranesc numai cu sange din ranile pe care le fac animalelor cum ar fi gaini, vite, cai, porci si, uneori, oameni.
Normal ca nu. Dar sunt destul de multi psihopati care se cred vampiri si au o viata dubioasa rau.
Statul e un vampir deoarece ne suge de bani prin taxe;
scoala e un vampir deoarece ne suge de timp liber;
TPU e si el un vampir deoarece ne suge de raspunsuri!
La modul figurat, da. Sunt cei care"sug sangele poporului" cum spunea si Nae Catavencu in "Racnetul Carpatilor".
Un tanar padurar primeste un canton in creierul muntilor.In prima noapte, cand sa adoarma si el, aude zgomote pe langa cabana. Uuuuu uuuu!
Speriat, intreba:"Cine esti?"
Aude o voce:"Eu sunt un vampir, daca vrei sa te las sa dormi trebuie sa ma lasi sa fac sex cu tine!"
Padurarul raspunde :"Ai innebunit? Nu fac asa ceva!"
Dupa ce a continuat toata noaptea asa, spre dimineata accepta.
Vampirul isi face treaba si repeta povestea o saptamana, in fiecare zi la rand.La sfarsitul saptamanii, vampirul ii cere o bere padurarului.Cum se cunosteau destul de bine de acum, ii da si se aseaza si el la masa.
Vampirul bea cateva guri de bere si il intreaba: "Auzi, dar tu cati ani ai?"
Padurarul: "23!"
Vapirul:"Ma, si tu la 23 de ani inca mai crezi in povesti cu vampiri?!"
Nu exista nimic din categoria vampiri, fantome, strigoi, morti vii care iti bat la geam cand e luna plina la 12 sau Maria Sangeroasa periculoasa care te ucide cand ii zici numele
Hmmm... poate exista si nu stim noi...tot ce e posibil :p maine poimaine ne trezim cu robert pattinson sau cu taylor launter prin romania.si atunci sa vezi ce de`a vampiritze vom vi
Vampiri... stiu spirite exista eu iti spun asta din propria exprienta, demoni exista daca sti sa invoci va veni dar crede-ma ca nu o sa iti placa ceea ce vei vedea, vampiri tot ce stiu e ca printr-un ritual facu devii vampir dar nu se merita pentru ca in timpul ritualului trebuie sa mori deci sa nu o mai lungesc da vampiri exista
Salut, ma numesc Stefan am 18 ani si credeti-ma, chiar as vrea sa devin un vampir, insa conform matematicii nu exista, in filme, in mintea omului(in imaginatia proprie), insa in realitate greu de crezut, chiar daca mi-ar place... oricum daca ar exista, nu ar fi ca in filmestai ca sa te transform ne-ar manca pe toti. Oricum raspunsul este nu cel putin dupa studiile facute pana in prezent
Oricat as vrea nu cred ca exista... dar mai sunt unele fiinte care pot fi asemanate.cum ar fi liliecii sau "Chupacabra" sau km se scrie .
Vampirii sunt o minciune:ca sa incerc sa ma fac mai inteles, sunt doar oameni care au in minte doar un lucru(sunt vampir), s au (ii pacalesc pe toti cas sunt vampir) ...chestiile astea ma amuza, pe tot netul se vrb doar de vampiri si numai de vampiri, fratilor cu netu asta uitati ce i mai important, cu fiecare secunda viata se scurge; asa ca lasati prostiile si traiti din plin fiecare secunda.
Va pierdeti timpul aiurea.is multe lucruri care nu le intelegem. dar ce rost are sa intrebam de ele pe net? netul ii o minciuna...si tu crezi ca prin intrebarea asta ai castigat ceva in plus? informatii despre vampiri? nu! nimic! sau ne asteptam sa raspunda un vampir la intrebare?in fine
eu prefer sa nu iti spun ce cred. dar sa zicem.ca daca ar exista asa numitii vampiri nu tiar spune tie sau la alti si nici nu ar fi ca in filme : nemuritori si alte porcarii inventate la hollywood.
vampir in principiu poti fi si tu nu tiai gustat vreodata sangele?ii buncel putin al meu (sa nu tragi concluzii)
deci vampiri (denumire tampita) is oamenii care beau sange ca is bolnavi psihici sau altele.nu exista vampirii gen twilight (URASC FILMUL)=putere nemaivazuta, zbor si alte tampeniii
CONCLUZIE
da. dar nu sub denumirea asta si cu toate caracteristicile date de oameni obsedati sau regizori/scriitori.
PS. primul raspuns anonim. daca ar exista in america de ce nu ar exista si aici? in europa=Romania... daca tot de aici a aparut legenda poate eu is vampir ai grija la gat!))glumesc si eu...sau nu?
Numai ziceti mai prostii ca daca exista in alte tari exista si aici
rasp anonim 2: poate ai visat sau poate ii adv