. pai nu stiu daca e cineva... dar din atatea persoane care sunt pe site.sigur exista macar 1
Iti dai seama cati iti vor ghici acum viitorul?!
Esti pregatit sa infrunti,, realiatea,,?
Haidi di da la bulibasa acilisea 3000 de euroi de aia verzi maica sa vezi ce-ti ghiceste eu tot destinu'
Spui ca nu-ti vezi prea bine viitorul si vrei sa se uite la el si un clarvazator.( Adica unul care vede clar, nu?) Sa stii ca e o idee! Doar el ce ne-ar mai putea ajuta sa zarim ceva in viitor!
Bro - Cine e Basescu?
AlanTigergerid - Ala e un sarlatan ordinar. E genul de crede 101 % din tot ce zice. 1 % ala te face si pe tine sa crezi ce zice.
cioco_tweety - nu-ti dau banii aia nici daca vii personal si ma teleportezi in timp sa-mi demonstrezi ca esti pe bune
anad - despre asta vorbeam si eu
Păi nu cred că există așa ceva pe site-ul TPU, dar dacă tu chiar vrei să-ți afli viitorul, roag-o pe Mama Omida să-și facă un cont aici...
Am 21 de ani, si am acest har de la varsta de 10 ani, atunci am inceput sa vad tot felul de lucruri... mi-am vazut parinti spanzurati, dupa doua zile tata era in camara atarnat, iar mama tot asa dupa 3 ani, de doi ani sunt oarba, o operatie care nu a reusit, am consultat o gramada de psihologii, am crezut ca e ceva cu mine, acum trei luni, m-am trezit brusc din somn, speriata, eram toata numa apa, visasem ca viitorul meu sot(eram logoditi), e singur si ma striga, simteam ca ceva nu e in regula cu el, eu eram in delegatie, am venit acasa pe la ora 17, zic doar ca el nu mai e printre noi acum
Va rog sa nu apelati la persoana aceea care are id-ul mihaella_2001. este o persoana care incearca sa escrocheze. scrie numai cu greseli gramaticale si nu are absolut niciun har! este doar o sarlatanca! numai bine! si nu incredeti in persoanele care vor sa profite, desi nu au absolut niciun har!
Eu cred ca e absurd sa intrebu un clar vazator. oricum timpul le arata pe toate