| jerry a întrebat:

Experti TPU, cum ati ajuns experti?

Răspuns Câştigător
mlm
| mlm a răspuns:

Am ajuns datorita activitatii mele pe acest site si datorita mai multor raspunsuri corect date si premiate, dar crezi ca asta este important acum cum am ajuns noi experti! Nu asta conteaza pe acest site, pentru mine una nu asta conteaza ca sint expert TPU, ci conteaza ca ajut oameni care au nevoie mare de raspunsurile mele.

12 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Cei care au ajunsi experti au dat raspunsuri folositoare si i-au ajutat pe cei care aveau nevoie de ei.
Asa au ajuns experti big grin

| elena a răspuns:

Nu "mikiscence", nu stau toata ziua pe TPU, sunt persoane foarte pregatite, cu 2 sau 3 facultati, cu multa experienta de viata care doresc sa o transmita si altora interesati si inca ceva au intrat pe acest site inca de la infiintarea lui si este ceva timp de-atunci.

eileen
| eileen a răspuns:

Incerci sa ajuti oamenii care au nevoie de tine si nu te gandesti la coronita.

| Ben. a răspuns:

Cu sau fara facultati, majoritatea "expertilor " reusesc sa ajute oamenii in mai mare masura decat "neexpertii". felicitari tuturor.

| mariazet45 a răspuns:

Da expertii TPU dau raspunsuri folositoare. Dar ca mai in toate locurile nu toti. Padure fara uscaturi nu exista. Unii dintre expertii TPU sunt ireprosabili in raspunsuri, sunt bine pregatiti si raspund doar daca au habar despre ce e vorba. Un asemenea expert este brigaiela, tundenana, mlm si cred ca mai sunt si altii, dar aceste 3 fete sunt exeplare in raspunsuri, se poate verifica cat de competente sunt.

| claudya a răspuns:

Tu ce crezi? au ajutat multe persoane si in continuare fac acelasi lucru neconditionat...

| mikiscence a răspuns:

Stii cum? simplu...stau de dimineata pana dimineata pe TPU...si fac tot posibilul sa dea raspunsuri cat mai specializate pentru a nu lua un rusinos stupidlaughing...multumesc anticipat pentru stupid-urihappy

| mikiscence a răspuns:

Parerea mea e ca o persoana cu 2-3 facultati...nu sta pe TPU.majoriatatea timpului.sigur au lucruri mai importante de facut .de ex. un loc de munca,,,, ca TPU nu-ti da bani sa supravietuiesti... imi dati voi stupid-uri cate vreti.ca nu e idealul meu sa ajung expert TPU... dar am dreptate ...si voi stiti!

| mikiscence a răspuns:

E exagerat rau sa zicem "oameni care au mare nevoie de raspunsuri"sa fim seriosi...si sa nu mai exageram .ca vazand raspunsurile date de unii experti TPU la niste intrebari gen "oare ma iubeste x".ma duce cu gandul la martoii lui iehova. .mai pe scurt...raspunsuri false...de ce nu raspundeti exact ce ganditi? e imposibil sa nu-ti vina sa razi sau sa plangi sau sa te enervezi la o intrebare de genul..."am folosit vibratorul deseori. oare mai sunt virgina"? si hai sa curga stupid-urile... dar iar am dreptate...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@elena-intr-adevar, unele persoane sunt foarte pregatite, insa nu toate.totusi,eu consider ca nu ar trebui sa ne preocupe atat de mult acest lucru.am intrat aici pentru a ajuta, nu pentru a pune o fundita sub fotografie ca asa da mai bine.parerea mea, poate ca tu ai argumente solide sa ma contrazici, insa pe mine chiar nu ma intereseaza acest lucru.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miki-eu nu prefer sa rad sau sa plang, ci pur si simplu plang-cand vad asemenea intrebari.si stii de ce, pentru ca nu au informatie si trebuie sa o primeasca cumva.nu incepe si tu cu-"lucruri pe care le stie toata lume"-pai uite, ca lucrurile astea pe care le stie toata lumea, ...nu le stie toata lumea.cat de elementare par, dar sunt dureros de reale. dureros! sa rad, cand e vorba de o intrebare in legatura cu sexul? nicidecum, sunt atatea fete moarte datorita avorturilor provocate aiurea, de nu iti vine sa crezi! sunt naive in felul lor, dar nici sa nu ii condamnam pentru ca au niste parinti sau societatea(adica noi), care nu incearca sa ii ajute cu minimul posibil.eu la 14 ani, habar nu aveam ce inseamna lichid seminal sau membrana himenala, si mi-as fi dorit sa ma ajute cineva sau sa imi dea sfaturi in legatura cu schimbarile hormonale. la 20 de ani am facut un avort, care m-a mutilat psihic si fizic pentru toata viata, daca aveam mai multe cunostinte sau un sprijin moral, poate ca nu il faceam.

| jerry explică:

Nu va certati!