| DJohnny a întrebat:

Fac o melodie si vreau sa se termine dintr-o data ca si cum ar trage cineva cu tumul sau o bomba care explodeaza insa doar odata sa traga... Ei bine vreau si eu sunetul ala de la sfarsit.va rooog sa cautati ca dau funda la primul da sa fie si buna.

Răspuns Câştigător
| PriVaTeLim3 a răspuns:

Http://creativemonkeyz.com/tutoriale/audio-resurse/ ai aici un tutorial in care sunt prezentate mai multe site`uri pe care o sa gasesti niste sample`uri destul de simple, frumoase sh tot ceai mai vrea sa fie...PS:scuze pentru scris dar sunt in mare graba

4 răspunsuri:
| Shottas a răspuns:

Dj pl esti... daca iti cauta alti sample, no sa iti iasa nici odata un mix, sau o melodie calumea. fal tu. ce programe si ce aparatura folosesti?

| DJohnny explică (pentru Shottas):

Daca nu poti sa ajuti taci si stai in banca ta k nu sti nimic. Daca ai IQ cu minus mai bine taci

| boxeoru a răspuns:

Ce iq cu minus am ma? daca esti asa tare ia pune o melodie pe care o mixezi u life la "mixere". Nici nu esti in stare sa spui cu ce lucrezi. De exemplu in cubase ai o gramada de "sunete"... Si app de "iq" in clasa a 3 aveam "iq" unuia de 17 ani. u esti inapt mental ..chiar voiam sa te ajut.

| DJohnny explică (pentru boxeoru):

In primul rand.Nici tu nu gasesti
In al doilea rand.Nu sunt dj am scris doar k fac o melodie(poate fi si un colaj)
in al treilea rand nu cred ca esti asa de destept sa ai iq asta.
in al patrulea rand deja am gasit nu am nevoie de ajutorul tau