Citesc in fiecare zi macar cateva pagini. Cam o carte pe saptamana. In concediu citesc cateva ore pe zi, in functie de timp.
Pai cum? Numai in week-end se citeste? Aoleu! Si eu care citesc macar 20-30 de pagini in fiecare zi!
Acum citesc "Le rouge du péché" de Elizabeth George.
Mai citesc... dar nu am programat weekend-ul pentru citit (doar pentru curatenie )... Citesc cand vreau... cand mi se face dor... E o activitate placuta.
Da, citesc, in fiecare zi; bine ca e vacanta...cand incepe scoala nu stiu cat timp voi mai avea pentru. citit o carte, in afara de cele obligatorii pentru. scoala Tu?
Buna!
De curand am terminat ''bucuria de a trai''. Cititul este unul din hobby-urile mele...am ce invata...aflu lucruri noi si interesante si imi dezvolt imaginatia
Buna.Eu citesc.
Tocmai am terminat 'Toate panzele sus'(pentru scoala) si Zori de zi -Stephenie Meyer.Chiar daca unor ma plictisesc la citit, alteori mi se pare chiar relaxant si distractiv.
Te pup.
Eu citesc. Si u doar in weekend-uri. Citesc cand am chef. Acum de ex citesc Corigent la lb romana de Minulescu. Imi plac cartile d la colectia cocktail desi stiu ca nu ivat mare chestie din ele dar ma relaxeaza.
Nu numai in week-end.Citesc de cate ori am timp.Nimic nu se compara cu o carte buna.Cititul este relaxant si educativ.
Eu citesc, imi place foarte mult, dar citesc in special in vacante, fiindca in timpul scolii nu prea am timp.
Da.imi place mult sa citesc! mai ales cand nimeresc o carte buna.in unele perioade citesc mult.in ultimul timp m-am mai lasat.si nu citesc doar in weekend cand o fac, cand imi vine cheful citesc f mult...si nu stiu cum ajungi sa te plictisesti de o carte si nu ajungi sa te plictisesti de un film! nu am mai citit o carte din clasa a 2-a...asta e generatia de azi, desi fac parte din ea eu apreciez cartile
"Week-end" se scrie
Pai eu am citit Amintiri din copilarie" de Ion Creanga in clasa a II-a si de atunci nu am mai reusit sa citesc o carte intreaga ma plictiseste.)
Si nici nu am avut timp...)
Mie imi plc foarte mult sa citesc, dar in tp scolii nu prea am tp... dar cand gasesc o carte interesanta renuntz la orice
AvalohAlyn întreabă: