Pai... eu ti-as spune sa iei o rochie alba, daca nu ai si nu vrei sa-ti cumperi ia o bluza alba si o fusta iar pe deasupra pune un voal alb, sa para rochie.
cumpara niste aripi... hai ca nu's scumpe
niste pantofi albi
siar aura o poti face din sarma, o bentita si ghirlanda de craciun alba-aurie
Pai ia-ti o camasa alba pe care sa cosi niste aripioare. Aripioarele se fac dintr-un material alb si voal (materialul il pui inauntru voalului iar apoi impingi tot materealul...adica voalul si materialul incat sa se faca aripioare)nu prea stiu cum sa explic dar la mine a aratat super
Iar mai jos gasesti o fustita alba peste niste blugi albi si de preferat cizme albe...sau cum vrei tu. daca nu ciorapei albi cu niste pantofiori albi. Oricum doar sa fie alb.
Mult succes!
Cumpara scipici auziu si cearceaf perfect alb care nu-i mai trebuie mamei tale asa si iti faci din cearceaf o roba stii cum au ingerasii din desene animate si la maneci ii fcai valuri din sclipici si la gat de preferart sa fie ca o iie este ff oshoe de cusut daca nu stii roag-o pe mama ta sa te ajute si aprp poti sa-ti cumperi niste aripioare din alea din cioprap se gasesc pe la magazine e ff usor si ps sa-ti lasi parul desfacut asa chiar vei arata ca un inger daca te-am ajutat pls da-mi fundita si sa-mi arati si mie cum ti-a iesit
Yurisa întreabă: