NU EXISTĂ NICIUN DUMNEZEU PAPAGALI ÎNDOCTRINAȚI ȘI FĂRĂ CREIER CE SUNTEȚI. Un "Dumnezeu" în forma asta subiectivă pe care-o pricepeți voi NU EXISTĂ! Eu nu știu ce mama dracu' e mai penibil. Unul care sustine că vine sfârșitul lumii sau masa cealaltă de imbecili care susține că nu vine argumentând cu citate dintr-o carte ca Biblia.
O pomeniți de parcă Biblia ar fi vreun fel de manual de instrucțiuni. Cum dracu' puteți fi unii în halul ăsta de îndobitociți, în halul ăsta de vite la o vârstă așa fragedă?!
@danaG: Prin scoaterea în evidență a vârstei subliniam tristețea contextului. Îndoctrinarea de la o vârstă fragedă are repercursiuni majore asupra individului ajuns la maturitate și a societății în general(atunci când mulți sunt așa). Nu-ți mai da cu părerea despre copilăria mea că habar nu ai ce gângeam și cum gândeam. Mi s-a permis o mare libertate în judecată și-mi mulțumesc acum părinții pentru ea.
Aici nu e vorba de percepțiile de copil ci de gradul social de absurditate la care s-a ajuns în țara asta.
Cât despre ingineria spațială... ai fi surpinsă!
Numai Dumnezeu stiu cand sa ne termine pe toti.Nimeni nu poate spune cand este. Daca Dumnezeu vrea noi nu ne putem impotrivii.
P.S.:Chiar acum poate veni sfarsitul,poate maine, poate niciodata, poate chiar cand ii spui unei persoane ce simti pentru acea persoana...Nimeni nu imi poate zice ca e sfarsitul lumii!
Tocmai pentru ca au o varsta asa de mica,nu au de unde sa stie daca d-zeu(pe care si tu la anii lor,cred ca il percepeai la felexista in forma in care credeam cu totii sau in cea in care stii tu ca"exista"! pentru ca unii nust asa de mult ca si tine, nu inseamna ca trebuie sa ii jignesti, nu crezi? poate tu stii mai multe despre d-zeu dar mai putin despre ingineria aerospatiala...deci asta te face tampit!?