| ✿ ♫ Press Play ♫ ✿ a întrebat:

Familia imi spune ca sunt foarte frumoasa dar prietenii imi spun ca nu sunt deloc frumoasa. Mie mi se pare ca sunt urata, dar vreau si parerea voastra. Uitati hi5-ul meu
www.stelutzatha.hi5.com
uitati-va si la poze
vreau un raspuns sincer
msss

12 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

E mare lucru ca prietenii iti zic ca nu esti frumoasathinking In general, nu iti permite bunul-simt sa ii zici unui om ca e urat chiar daca te dor ochii cand te uiti la eloh go on
Esti draguta, te vei face si mai frumoasa cand vei creste.Sa speram ca si in interior

| Aleeeeeeee a răspuns:

Nu merge link-ul sad dar cum sa iti spuna prietenii ca esti urata? Un prieten adevarat te accepta asa cum esti, chiar daca te crede urata sau nu, nu ar trebui sa iti spuna asta, pentru ca doare.

| ☆♥spery♥☆ a răspuns:

Bună! Dacă ne dai linkul, poate vei auzi mai multe păreri! Linkul pe care l-ai postat nu e bun! Însă nu e bine să-ți faci complexe din toate nimicurile. Este frumos ce îți place ție, iar dacă tu te placi e în regulă! Unii poate au spus-o din invidie, alții din glumă! Nu pune chiar tot la suflet. Baftă!

| Buttercup30 a răspuns:

Pai link`u de la hi5 nu e bun laughing

| ✿ ♫ Press Play ♫ ✿ explică:

La altii cum merge oare? Linkul este http://stelutzatha.hi5.com

| Яùxsi a răspuns:

Nu iti face griji. Esti frumoasa. Nu baga in seama ce zice lumea.

Fiecare are frumusetea lui...nimeni nu e perfect. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scz. dar nu ai adresa buna la hi5... poate daca o vei da corect o sa primesti un rasp si d la mine :*

| ăăăăăăăăââââLoâding a răspuns:

Si cum ii poti numi prieteni pe cei ce te fac urata? Intoarce-le spatele! Tu nu stii ca fiecare om e frumos in felul lui? Toti avem ceva acolo, ascuns undeva ce ne face sa fim frumosi!

| Paula_1292 a răspuns:

Adresa nu e buna. Mii se pare normal ca parintii sa iti zica ca esti frumoasa.Sau alte rude.Doar nu o sa iti zica bunica ca esti urata. Iar daca prietenii iti spun ca esti urata, aia nu's prieteni.Eu nu stiu cum arati, poate daca dai adresa buna, o sa primesti o parere sincera de la mine.

| Paula_1292 a răspuns:

Hai ca ti-am gasit si adresalaughing. Urata nu esti.Esti chiar ok...Problema este ca pozele nu sunt bine facute.Majoritatea cu webu, cam aceleasi pozitii, poze doar la fata. Dar nu esti urata.

| yvonne a răspuns:

Pfff.bai nu prea vreau sa te mintwinkingesti draguta dar zambeste mai mult nusj esti dragutza.nu esti uratawinkingda nici nu m-ai dat pe spatewinkingesti ink mica.la ce sc. esti?:*ai pr. egoistioh go on.asculta-ma pe mine. nu mai vb cu toti prosti.nu le permite sa te faca urata:*nimeni nu-i perfectwinking

| Rebela170 a răspuns:

Esti foarte draguta big grin:X:*