N-am probleme cu asa ceva, am stat si o luna de zile la tara si n-am dus dorul, parca imi aduce aminte de copilarie cand nu le folosesc old time...
Fara calculator si implicit internet cred ca nu as putea trai. E mijlocul meu principal de informare.
Cred ca mai sunt prin poseta o serie de chestii fara care nu poti trai ( trusa de machiaj, rujul...). S-a stabilit stiintific ca omul poate trai si o saptamana fara apa si mancare, insa ia-i oglinda unei fete si mobilul...
Fara multe, nu stiu dk pot alege 3, in fine : fara telefon, creion de ochi siiii haine
Fara tel si laptop+internet(astea sunt principalele chestii)
dupa urmeaza mp3 pleyerul si probabil ca guma d mestecat)
Fara telefon...nu pentru ca ar trebui sa vorbesc cu cineva, ci mai mult pentru muzica.Ar fii atat de plictisitoare viata fara muzica...
Obiecte zici? Nu sunt indeajuns de dependent de niciun obiect astfel incat sa nu pot trai 2 zile fara el.
Cand sunt acasa si nu merge netul, ma super-plictisesc(asta daca nu am ceva de facut) dar daca sunt plecat pe undeva pot sta o perioada destul de lunga fara pc/internet si altele.
Hmm.Singurul obiect de care nu m-as putea lipsi nici macar o zi cred ca ar fi deodorantul.De celelalte lucruri gen laptop, telefon m-as putea lipsi cateva zile, saptamani.
AstaMica15 întreabă:
AnOnIm20202020 întreabă: