| cstbk a întrebat:

Fata de care imi place vrea sa-mi stie trecutul si ea stie ca imi place de ea dc vrea sa-mi stie trecutu?

13 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

... tu nu vrei sa ii sti trecutul? poate vrea sa stie daca are langa ea un fost puscarias big grin! ...neh glumeam,. poate vrea sa fie impreuna cu tine, si de aceea vrea sa stie mai multe lucruri despre tine happy

Elianna
| Elianna a răspuns:

Daca se refera la trecutul tau amoros... poate ca nu ar trebui sa o intereseze atata timp cat nici pe tine nu te intereseaza trecutul ei amoros! Fetele de la "Spice Girls" aveau un vers foarte intelept intr-un cantec al lor:"If you want my future, forget my past..."! Dar poate ca se refera la trecutul tau civil, poate ca ai facut puscarie, poate ca esti certat cu legea, poate ca esti un consumator de alcool, droguri, etc, si oricine ar trebui sa stie aceste lucruri inante sa se avante cu ochii inchisi intr-o relatie! Nu este suficient sa-i zici ca o iubesti!

| Mihaela a răspuns:

Deaia

| mihaela0205 a răspuns:

Poate ca vrea sa stie cine esti tu cu adevarat, sau cine ai fost.

| Bianqita a răspuns:

Ai ceva de ascuns? Poate ca e doar curioasa si crede ca daca iti stie trecutul te va cunoaste mai bine. Spui ceva, dar nu tot...las-o sa descopere singura, mai dai cate un indiciu, povesteste-i cate o intamplare, nu tot deodata.Bafta!:*

| uǝʞɔıp a răspuns:

Sa vada cu cine se incurca.(ai cazier? laughing )

| MihaicaDan a răspuns:

Sa stie daca ai mai fost cu cineva in trecut. Funda?

| chie a răspuns:

Ar trebuie sa te bucuri. Fata aceasta este interesata de orice tine de tine, vrea sa te cunoasca si sa te inteleaga cat mai bine.
E firesc sa vrei sa-i cunosti trecutul cuiva.In asa fel iti faci o idee despre acea persoana.
Si atata timp cat nu ai nimic de ascuns sau nimic cu care sa-ti fie rusine, nu-nteleg de ce esti asa alarmat.
Fii mandru!

| LaurenQZen a răspuns:

Pai toate fetele sunt asa. Vrea sa stie trecutul tau pentru a afla cum te-ai comportat tu cu alte fete, cu cate fete ai mai fost...stii tu, chestii din astea. Spune-i trecutul tau si daca chiar te place nu va tine cont de el...Bafta!winking

| Gabitzooo a răspuns:

Pai poate doreste o relatie mai serioasa si de acea doreste sa stie mai multe despre tine fi sincer si deschisteti inima in fata ei si nu minti ADEVARUL INVINGE MEREU si dupa ce i-ai spus sa nu ii zici cecva de genu :-Acum spune si tu despre trecutul tau. asteapta ptc si ea sigur iti va spuna.

| ThinkPinkBb a răspuns:

Ca sa stie cu cine are de-a facewinking

| all3xandru93 a răspuns:

Http://new-games2011.blogspot.com daca poti sa ma ajuti si pe mine cu niste click`uri pe reclamele alea 3 din dreapta ms mult ;) trb sa fac niste vizualizari

| ruxy_3735 a răspuns:

Probabil vrea sa stie ce fel de baiat esti

Întrebări similare