Felicitarile mele Daniela! Ma bucur pentru tine
@imi_plac_atv-urile: Felicitari pentru gestul tau
Ha!
Eu cred ca am fost prima care am stiut.
Felicitari inca o data, Daniela.
Bravo!
Hai mai lasa-ma ca nu ti-am facut nimic ti-am dat un stupid si ce, ce conteaza ala, si tu incepi sa faci aici mare show
Ia mai lasa-ma poti sa mergi sa te culci, hai pleaca odata, faci aici un show de ***...
sa iti dau o fundita sa te mai linistesti?
Felicitari, Daniela.Si acum intreb si eu fara nici o legatura cu numirea ta.Ma intreb, ce dumnezeu atata chin si atata fericire sa ajungi expert TPU? Si ai ajuns! Si? E viata mai roz? Tu si alti experti ca sa zic asa o sa faci ce ai facut si pina acum... o sa ajuti oamenii, indiferent ca esti expert sau ca erai scolar TPU.
A, si inca o chestie STUPIZILOR... DACA ati urmari notele de stupid date intre experti va-ti ingrozi, cit de mult se iubesc.
Hai ca mai m-ai imbunat...cu alea doua de amuzant.Ma duc sa ma culc ...sunt fericit...sunt amuzant... da-ma dreacu.
Copile...in primul rind furia ta ma excita...intelectual vorbind...in al doilea rind ...esti prea mare pentru mine...gramatica ta ma complexeaza... Oi mai gresi si eu... dar tu... tu... zeus...esti ...OMEGA.
Sunt multumit...la culcare cu mine...lasa-ma...deja esti la alt nivel...nu-mi mai compar fortele cu tine...LASA-MA.Oricum sunt un stupid...nu ma baga in seama... dar... dar ...mai atv.sa-i dai lu' mumoasa vot de inteligent ca te-a laudat ...rusine sa-ti fie...hai ca ...dorm...sfor...sforrr...Vorbim miine.