| M4RK a întrebat:

Felicitari daniela!
PS:cei care nu situ este noua experta tpu.ro happy

Răspuns Câştigător
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Felicitarile mele Daniela!big grin Ma bucur pentru tinekiss
@imi_plac_atv-urile: Felicitari pentru gestul tau happy

23 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Ha!tongue
Eu cred ca am fost prima care am stiutsmug.
Felicitari inca o data, Daniela.
Bravo!happy

| Bishop a răspuns:

Felicitari

| Gabystelistu95 a răspuns:

Eu stiam, te felicit Daniela :*

| M4RK explică:

@kllass oricum votul stupid nu se pune adica nu conteaza...

| M4RK explică:

Hai mai lasa-ma ca nu ti-am facut nimic ti-am dat un stupid si ce, ce conteaza ala, si tu incepi sa faci aici mare show frustrated

| M4RK explică:

Ia mai lasa-ma poti sa mergi sa te culci, hai pleaca odata, faci aici un show de ***...
sa iti dau o fundita sa te mai linistesti?laughing
frustratedfrustratedfrustratedfrustratedfrustratedfrustratedfrustratedfrustratedfrustratedfrustratedfrustratedfrustratedfrustratedfrustratedfrustratedfrustratedfrustrated

| M4RK explică:

Si vb frumos prin mesaje......pentru un mic stupid sa ajuns la o mare ceartawaiting

| Cryssy a răspuns:

Felicitari. love struck

| Orannginna a răspuns:

Felicitarile mele! happy

| M.madallina a răspuns:

Bravo ei! a muncit mult ca sa ajunga aici si merita!

| Kidu a răspuns:

Felicitarihappy

| kllass a răspuns:

Felicitari, Daniela.Si acum intreb si eu fara nici o legatura cu numirea ta.Ma intreb, ce dumnezeu atata chin si atata fericire sa ajungi expert TPU? Si ai ajuns! Si? E viata mai roz? Tu si alti experti ca sa zic asa o sa faci ce ai facut si pina acum... o sa ajuti oamenii, indiferent ca esti expert sau ca erai scolar TPU.

| kllass a răspuns:

A, si inca o chestie STUPIZILOR... DACA ati urmari notele de stupid date intre experti va-ti ingrozi, cit de mult se iubesc.

| kllass a răspuns:

Am uitat:ma doare fix in paispe de voturile voastre.Va iubesc pe totilaughing

| kllass a răspuns:

Da, timidule, ai dreptate. Iubiti-va mult.

| kllass a răspuns:

Hai ca mai m-ai imbunat...cu alea doua de amuzant.Ma duc sa ma culc ...sunt fericit...sunt amuzant... da-ma dreacu.

| kllass a răspuns:

Copile...in primul rind furia ta ma excita...intelectual vorbind...in al doilea rind ...esti prea mare pentru mine...gramatica ta ma complexeaza... Oi mai gresi si eu... dar tu... tu... zeus...esti ...OMEGA.

| kllass a răspuns:

Sunt multumit...la culcare cu mine...lasa-ma...deja esti la alt nivel...nu-mi mai compar fortele cu tine...LASA-MA.Oricum sunt un stupid...nu ma baga in seama... dar... dar ...mai atv.sa-i dai lu' mumoasa vot de inteligent ca te-a laudat ...rusine sa-ti fie...hai ca ...dorm...sfor...sforrr...Vorbim miine.

| NoName0011 a răspuns:

Felicitari Daniela:X

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Na, dacă nu ai fost cuminte uite ce ai peățit!
Asta meriți.
Felicitări, bravo.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Felicitari meriti.

| DonGiovanni a răspuns:

Eu cand ajung expert?

Întrebări similare