| daniela_7403 a întrebat:

Fetelor ati fost vreodata inselate de iubiti? i-ati iertat?(eu nu sunt sigura ca m-a inselat dar banuiesc ceva, sper sa nu fie corect dar uneori ma simt inselata si ma simt tare rau)...

8 răspunsuri:
| oana23madrid a răspuns:

Pai ce sa zic pana acum nu mam prins bine nu ereau relatii serioase de viitor dar acum daca las prinde in fapt nici DUMNEZEU nu lar ierta dar eu urasc tradarea. sa il fereasca sfantu iar daca tu te simti inselata fa pe detectivul si afla nu lasa sa treaca timpul si pedepsestel cum stii tu mai bine daca poti sal ierti.succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ma simt tare bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu va inteleg de ce sinteti egoiste? De ce sa nu simta si altcineva fericirea?

| Kidu a răspuns:

Nu, si nici nu as ierta vreodata, m-as simti o fraiera sa stiu ca stau langa el, si el cine stie ce a facut cu altahee hee

| AnaisC a răspuns:

Toti baieti se uita dupa alte fete, la prima privire mai dubioasa catre alta y-am dat verde, dar oricum apoi ne-am impacat si ne-am despartyt de cel pootyn 3 ori oricum, asta e cu relatii nu se va putea nici odata sa faci bayetii sa nu se uite dupa alte fete,, soarta noastralaughing

lolita
| lolita a răspuns:

Da, am fost inselata o data, si cred ca a fost vina mea, deoarece nu prea dateam atentie la relatie, nu l-am iertat, ne-am despartit si am fost mai bine asa. si inca o data am presupus ca ma inseala, cand eu am plecat din tara, eu si-a facut iubita o eleva de alui, si nu a vreut sa-mi zica cine este, nici in ziua de azi nu stiu cine este. ce sa-i faci asa este viata, la momnentrtul respectiv am suferit dar acum imi dau seama ca mi-a fost mult mai bine fara el.

| Flav a răspuns:

Nu lasati ulciorul sa se duca la apa ca se va duce si a doua oara...

| bombo a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa voresti cu el si sa clarificati lucrurile.Atunci vei afla daca te inseala sau nu.Si o sa vezi daca il poti ierta in cazul in care te inseala, desigur asta depinde si de ce a facut.