Pai spre exemplu un baiat care 4 luni de zile iti spune ca te iubeste si iti demonstreaza acest lucru si dupa nu te mai iubeste pentru ca nu stie d c si nu stie cum sa explice... x(
lipsa de imaturitate dupa parerea mea pentru ca nici macar nu stie ce.si doreste... dar o lectie de invatat
Nu k t socheaza sau chesti...sh ca nu ai fi asteptat sa sp asta... daca va iubiti da
expresia in sine. t surprinde:X
Sunt de acord cu Andreea. Cea ce ma surprins cel mai mult la el a fost cand mi-a sp pentru prima data:TE IUBESC!
"sti, m-am saturat sa ma cert cu prietenii mei pentru tine" asta a fost foarte surprinzator avand in vedere ca ne vedeam destul de rar, si nu ne certasem niciodata pana atunci...nici macar micile discutii nu le-am avut...nici un conflict, nimic. si niciodata nu i-am cerut sa renunte la prietenii sai pentru mine...
"trebuia sa plec de mult din tara, dar am ramas pentru tine. nu iti scot ochii, vreau sa stii cat de mult te iubesc"
Barbatii de obicei cam fac gafe pentru ca nu gandesc prea mult, vorbesc apoi isi dau seama ca au zis ceva gresit...adica nu se exprima bine.
De ex aveam o perioada mai naspa la servici si eram suparata pe tema asta, ganditoare iar prietenul meu mi-a spus nu poti sa te gandesti si tu dupa ce plec?!
M-am suparat foarte tare pe el, el cica vroia sa nu mai fiu suparata si sa imi treaca si sa uit de rele si sa petrecem ziua impreuna... dar a spus-o...
"ce rebel ti'ai aranjat parul.semeni cu Sailor Moon"
"daca ti'as zice sa ne casatorim..ai rade?"(am ras)
Pai spune-ne! doar santem o mica familie si vom rade cu totii!
Mie cele mai ''stupide vorbe''Ca sunt rea ca soacra mea!
elasexygagica întreabă: