anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor, nu v-ati dori sa fiti mai mari, mai altfel? Adica sa facem ce vream, sa mergem in cluburi.sa ne distram. Mi-as fi dorit sa am 17 ani.
Voi cum ati vrea?

12 răspunsuri:
| Mariana_8059 a răspuns:

Eu am 20 si imi doresc sa am 14 laughing. Tu la 17 ani mergi in cluburi si te distrezi dar la 20 de ani mergi la facultate si te stresezi. Have fun cat mai poti.

| Princessee a răspuns:

Mie imi place asa cum sunt...

| sese a răspuns:

Oricum o sa ai 17 ani restul cum iti"asterni"

| ioanaa a răspuns:

Si eu am 20ani si as vrea sa am iar 15. sa stau cu tata, sa ma ajute el cu orice problema. de cand am venit la facultate, mi-am luat viata in maini si singura a trebuit sa ma descurc si cu oamenii rai si cu situatiile tampite. Si cand stateam cu tata aveam libertate, m-a lasat sa ies in cluburi, sa vad cum e viata, iar acum ca am ajuns singura intr-un oras unde nu cunosc pe nimeni, am stiut sa rezist tentatiilor happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai mare dreptate! si eu imi doresc acelasi lucru-sa am 17 anihee hee

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Sa sti ca ai dreptate.happy EU am implinit 15 ani si mama imi da voie sa fac ce vreau dar totusi parca era si mai bine daca eram din ce in ce ma libera.happy

| dulshe a răspuns:

Si mie imi place asa cum suntbig grin la varsta asta ma distrez eu cel mai mult si mi-ar placea sa am mereu aceeasi varsta (14)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Când o să ajungi adult o să dorești să mai ai anii adolescenței.
Nu te grăbi să te "faci mare". Timpul viitor asta îți rezervă.
Până atunci bucură-te de fiecare an al vârstei tale frumoase.
Pa, pa.

| andreea_8479 a răspuns:

Eu am 17 ani...este poate perioada cea mai frum a vieti:X
insa nu trebuie sa astepti atat doar ca sa faci 17 ani...trebuie sa t bucuri d viata. d cluburi sh...vei avea tmp tot restul vietii.
gandeste te in 1 rand ca vei creste sh vei avea 10000000000000000001 de responsabilitati at t vei gandi si iti vei dori din nou sa ai macar pentru o zi 13 ani sau nu stiu cv p aproape(sa fi din nou copil)...cluburile nu reprezinta cea mai frum distractie a vieti...sunt atat d multe lucruri p care le poti face.banuiesc ca ai prieteni d varsta ta...vine vara, sunt atatea lucruri interesante de facut. bucura te de fiecare moment al vietii...vei ajunge si la 17 ani sh vei vedea km ewinking

| GreenSky a răspuns:

La draga k o sa cresti...

| GreenSky a răspuns:

Lasa*... tastatura asta...

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare