Eu tin cu Elianna.
Daca e neaparat nevoie sa aleg unul din cele 3 categorii, as lege un rocker.
Dintre toti astia? Pe cel emo. desi tot pe el l-as alege.Pt ca-mi plac. . Dar depinde mai mult de caracter, nu neaparat de stilul, freza pe care o are.
Baiat normal sau emo. Acestea sunt preferintele mele. .
Dintre cei enumerati de tine nici unul.Prefer baietii simpli.
As alege baiatul emo cu breton, dar sa nu ii acopere toata fata. Cei emo sunt mai emotivi si asa sunt eu unerori, asta imi da o sansa(sa zicem asa)sa ma apropii de ei.
dar app dc spune @Flav unde'i manelistul Nu ca as asc. manele dar mai mereu erau si ei cand era vreo alegere d genu
Cu siguranta NU emo. Punkerii se cred prea... cool si razvratiti. Un rocker merge. Ideea principala e sa se poarte ca un barbat nu ca o femeie sau ca un baietel la pubertate.
Pai.depinde ce fel de om e fiecare. oricum asi prefera un emo. mai bun decat un rocker :-&
Prefer un barbat adevarat care se poarta ca atare nu un ciudat care incearca sa epateze prin imbracaminte
Eu as prefera un rockarel care sa fie un pic romantic. sa cante la chitara si sa-mi faca zilele bune mereu
Ala cu valuta in euro ai lovele ai femeie nai lovele nai nimic decat o urata care asteapta si ea un bogatas in timpul asta tu o iubesti si te lasa balta sa mor eu de nu-i asa
Stelistul întreabă:
Doarunaltutilizator întreabă: