anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor voi cum ati proceda daca ar trebui sa o cunoasteti pe mama iubitului?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Simplu. te prezinti frumos. Trebuie sa fii deschisa, fara emotii, relaxata ca doar nu te mananca. Sa nu fii fitoasa si prefacuta ca vei avea doar de pierdut

| (0$t!n@ a răspuns:

Cred ca as lesina...nas putea sa fac asa ceva poate doar dupa ce il cunosc pe el fff bine si mai stiu asa despre ai lui cate ceva dar asa nu stiu ce as putea sa fac

| RoxyAde a răspuns:

Trebuie sa fi tu insati, sa fi respectuoasa, eventual sa ii duci o mica atentiewinking

| iuliana_5977 a răspuns:

Buna! Sfatul de la primul raspuns e bun. Fii tu insuti, nu incerca sa-ti scoti toate calitatile la iveala, vor mai fi poate si alte dati. De ce trebuie sa te porti asa cum esti tu? Peroanele mai in varsta stiu sa citeasca pe cineva prefacut, mereu sa te gandesti ca cineva mai mare ca tine, a fost ca tine, a trecut prin ce ai trecut tu si a gandit ca tine. Probabil vei cunoaste toti membrii familiei si frumos ar fi sa duci ceva de genul unor prajituri si daca te poate ajuta mama ta sa le prepari in casa, mama lui va fi foarte impresionata. Multa bafta! happy

| maddy_8325 a răspuns:

Pai simplu! Vorbesc deschis, sunt politicoasa, prietenoasa...nu prea serioasa, vei parea o fata fara simtul umorului.si e de ajuns pentru prima data... apoi, cu timpul, vei deveni obisnuita sa vorbesti cu ea:*