| GeOrGy2o1o a întrebat:

Fetelor voi cum faceti sa aveti unchiile mai rezistente, fara sa se exfolieze si mai lungi cat mai mult timp... dau fundita...

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Ar fi foarte bine, daca le-ai da in fiecare seara cu ulei de ricin. Ar trebui sa iei si un supliment de calciu (Ca), Zn (se gaseste la farmacie). Si mai exista un tratament foarte ieftin, dar si foarte eficient - umpli un vas cu apa calduta, dezolvi cateva linguri de sare in ea, si iti tii mainile in apa sarata 20 min - 1 ora. Unghiile tale se vor intari simtitor, vor deveni mai sanatoase si vor creste mult mai repede. Exista si niste lacuri pentru intarirea unghiilor de la diverse firme (da o cautare pe google). Iar zeama de lamaie albeste unghiile ingalbenite (poate vei avea nevoie). Succes! Numai bine!

6 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

@draniceriugeorgiana, multumesc pentru apreciere! Succes! Numai bine.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Se găsește la farmacie un gel de îngrijire a unghiilor, este foarte bun și coastă doar 4 ron. Testează-l!
Pa, pa.

| BruneTTe a răspuns:

Eu folosesc asta http://www.google.ro/......tp?/imgres r:4, s:0&tx=67&ty=66 - Farmec cu vitamina B5; nu e lac ci intra in unghie fff repede si le intareste foarte mult. Inainte nici eu nu puteam sa le las sa creasca pentru ca se tot rupeau dar de cand folosesc asta nu mai am niciun fel de problema. "Lacul" il gasesti in supermarketuri [ la cosmetice, bineinteles] si nu costa mai mult de 6 lei;)) chiarrr merita [ iti spun din proprie experienta :P ]

| ALice_4674 a răspuns:

Cu tratament

| Doloresidk a răspuns:

Sincer, eu imi dau cu lac de unghii transparent, si totul se rezolva.

| flofybee a răspuns:

Trebuie sa le ungi cu ulei de masline... fundita?