Daca cineva este mai destept decat mine nu inseamna neaparat ca eu sunt prost / proasta.
Si prostia are limite. Cu cat mai putin prost este cineva cu atat mai repede isi da seama cine este mai destept decat el/ea.
Prost nu inseamna idiot - deci un om prost ( mediocru ) realizeaza daca cineva este destept, oricum se masoara asta in IQ, daca nivelul mediu este intre 101 - 110 atunci un prost are IQ de 80 aproximativ deci tot are atata "minte" incat sa poate face o diferentiere intre capacitatea lui si a unui mai superior.
http://www.scritube.com/......410623.php
Fá testul asta si mai vedem : http://iqtest.dk
Cei prosti se vor da mereu mai destepti, ca sa-si ascunda prostia.
Iar cei destepti par oameni normali nu se dau in vant ca sa0si arate desteptaciunea.
Iar cel prost il va jigni pe cel destept ca sa creda ceilalti ca desteptaciunea este de fapt prostie.
Termenul de "prost" nu cred ca poate fi atribuit vreunei persoane in totalitate. Fiecaruia i s-a dat cap, noi toti cand ne nastem, ne nastem la fel de destepti doar ca unii stiu sa-si 'umple' mintea cu lucruri utile mai mult sau mai putin.
Cred ca oricine poate sa-si dea seama cand o alta persoana e mai. Nu stiu. Culta, cu o educatie mai superioara lui, intr-un cuvant mai "DESTEPT".
Dar aici intervine altceva, cand acela mai putin inteligent nu accepta asta. Oricum, nu cred ca un astfel de om isi va pune vreodata problema.
A "fi" prost este un "PRIVILEGIU" :
a "fi" destept este o responsabilitate.
iar "blegu" cedeaza intotdeauna primul
habar n-am,pur si simplu iti dai seama simplu daca esti prost si iti mai dai seama ca celalalt e mai destept la fel de simplu pentru ca e mai bun ca tine,se pricepe la mai multe,e mai popular, se descurca la orice si in orice situatie, face toate treburile pe care le face un barbat/fata in casa(schimbat becul, gatit, desfacut borcanul cam asa iti poti da seama.
I simplu il intrebi daca e mai destept ca tine ce asa de greu i pui cateva intrebari care nu le sti si daca el le stie inseamna ca e mai destept
monimoni678 întreabă: