Black Sheep. Cand am vazut trilerul chiar m-am ras pentru ca e un fil horror comedie. Si te amuza faptul ca oile sunt ucigase
Eu as alege horror pentru ca sunt o iubitoare a filmelor horror sau mai poti alege comedie asa va distrati impreuna si veti rade pe seama filmului... distractie placuta
Ia cu tine multe filme horror... dar de alea de ramai cu sechele
crede-ma sunt cele mai bune intr-o mica excursie!
Comedii : # 100 Girls
# America's Sweethearts
# The American Astronaut
# American Desi
# American Pie 2
# The Animal
# Bandits
# Beethoven's 4th
# Black Knight
# The Brothers
# Cats & Dogs
# Down to Earth
# Dr. Dolittle 2
# Elvira's Haunted Hills
# Evolution
# Festival in Cannes
# Freddy Got Fingered
# Get Over It
# Ghost World
# How High
# Human Nature
# Jay and Silent Bob Strike Back
# Jett Jackson: The Movie
# Joe Dirt
Si un link cu cele mai bune filme horror http://www.imdb.com/chart/horror. mai ales dacă va duceți la cabana. MERITA! :*
Pai, eu m-am uitat cu prietenii mei la House of wax, si Drag me to hell astea horror. Am mai vazut tot cu ei American Pie si aici ai o varietat de filme din care sa alegi, ia-l pe Beta house e foarte amuzant. sau uitati-va la How High. e genial si ala.sau la Tangled, sau Peter -pan ( glumeam )
hm.ati putea sa vedeti Valentine`s day in caz ca sunt si cupluri, e gen comedie si romance.
asa. aventura, aventura. ar fi misto X-man Origins:Wolverine. sau Jumper asta daca nu l-ati vazut deja. Into the blue 1/2.
asa.si horror, horror. aici ar fi cam toate de preferat sa le vezi cu prietenii. gen ti-am zis House of Wax, sau Final destination care e cam ca American Pie.cu multe filme. stii 1-2-3 mult. doar ca astea sunt de groaza. sau Grizzly Park ca tot sunteti la cabana. sau blood and sex nightmare. Friday the 13th; x asta e frumos. one missed call, the last house on the laft. 13 Hours in a Warehouse. multe si marunte, oricum sper ca te-am ajutat la ceva. si eu una, as viziona unu` de groaza. oricum, have fun :*
Mie imi plac urmatoarele: Hanckok, Blade trilogy, american virgin, eurotrip, american pie 6, cam atat
Iti recomand little Man / 21 Jump Street in caz ca nu le-ai vazut. Mai multe gasesti aici http://filmenoi2015.biz/category/comedie/
eusebiu27 întreabă:
DaciaRomania întreabă: