Lyon-Real - nu suport Realul dar Lyon-ul e slaba anul asta, si-a incheiat hegemonia trofeelor si-n Franta. Verdict: se vor califica spaniolii.
Milan-Manchester: englezii se vor califica, cu Rooney in mare forma, echipa o duce bine si-n campionat si e doar la un punct de Chelsea. Italienii s-au dus, ''batraneii'' au iesit la pensie, nu mai e echipa care defila ca-n trecut. Si un aspect important, returul va fi in atsmofera incendiara de pe Old Traford.
Bayer-Fiorentina: Experienta mare pentru germani, c-un mijloc precum Ribery-Robben si c-un atac nou anul asta, Olic de la Hamburg si Gomez-fosta sperietoare de la Sttugart, vor desfiinta italienii care au portar bun, dar Frey nu e sustinut de defensiva. Pronostic: se va califica Bayer.
Porto-Arsenal: Se cunosc foarte bine echipele intre ele, fiindca s-au mai intalnit. Mizez pe-o victorie la limita a gazdelor in tur, ramanand ca-n retur Arsenal sa intoarca rezultatul cu totul sprijinul de pe Emirates, cu viteza lui Nasri, viziunea de joc a lui Fabregas si tehnicitatea lui Arshavin. Pronostic: englezii se califica.
Sttugart-Barcelona: Sanse egale spui? Barca n-a surprins? Cred c-am vazut alt fotbal. Cand ajungi undeva foarte sus, esti obisnuit cu fotbalul practicat de ei incat nu ti se mai pare exceptional. Germanii sunt slabi, n-au experienta iar daca nu ma insel, cred c-au mai jucat si anul trecut.Nu vor avea ce fuma spaniolii din ei, pe Nou Camp vor iesi calificati fara emotii.
Olympiakos-Bordeaux: Se califica francezii fiindca trec printr-o perioada f. buna, au castigat si campionatul anul trecut iar anul asta pastreaza aceeasi linie. C-un atac foarte bun si cu o echipa omogena, vor sari peste greci care au reusit sa se strecoare.
Cska Moscova- Sevilla: Echilibrat, dar tinand cont ca returul e la spanioli, mizez pe ei. Va fi un meci cu multe goluri si foarte disputat, un meci dintre ultimele castigatoare ale Cupei Uefa.
Inter-Chelsea: Returul pe Stamford Bridge... oricine s-ar califica, nu mi-ar place. De fapt, mai bine Chelsea, nu-mi plac echipele italienesti, in special Inter. Va fi duelul Mourinho si fosta sa iubire, dar sa nu uitam ca si Ancelotti ii cunoaste pe milanezi. Va fi un meci strategic iar abilitatile si sclipirile antrenorilor vor face diferenta.
Nu stiu ce pronostic sa iti da, ma abtin depinde sa castige cei mai buni
dar eu tin cu manchester utd
hai baietii
Superbe meciuri. Abia astept
Pronosticurile mele :
Lyon - Real 1 - 2
Milan - Manchester 2 - 2
Bayern - Fiorentina 1 - 1
Porto - Arsenal 2 - 3
Stuttgart - Barcelona 1 - 3
Olympiacos - Bordeaux 1 - 3
CSKA Moskva - Sevilla 2 - 1
Inter - Chelsea 1 - 2
Abia astept. Super meciuri.
Pronosticurile mele :
Lyon - Real 1 - 2
Milan - Manchester 2 - 2
Bayern - Fiorentina 1 - 1
Porto - Arsenal 2 - 3
Stuttgart - Barcelona 1- 3
Olympiacos - Bordeaux 0 - 2
CSKA Moskva - Sevilla 2 - 1
Inter - Chelsea 1 - 2
Da.Si incep din nou sa sustin si sa vizionez meciurile echipei mele preferate, de suflet Arsenal.Ador aceasta echipa, ador atat istoria ei, cat si costumatiile, antrenorii, conducerea si jucatorii.Cred ca Arsenal va face cu Porto un 2-0.Astept si celelalte meciuri in special Lyon -Real cu speranta ca Lyon va face o minune.Ador francezii, ador si echipa Lyon(dar nu mai tare ca Arsenal). Totodata sa nu uitam de meciurile din Europa League mai ales de celebrul Unirea Urziceni-Liverpool.
Dupa parerea mea acestea sunt echipele care se vor califica in sferturile de finala ale Ligii Campionilor:
Lyon, Manchester, Bayern, Arsenal, Barcelona, Bordeaux, Sevilla si Chelsea.
Pariul meu referitor la finala U. C. L este Manchester-Chelsea.Aceasta ar fi trebuit sa fie si finala de anul trecut numai ca au aparut arbitrii precum Ovrebo(semifinala Chelsea-Barcelona) care au dorit sa-si faca un nume intr-un fel sau altul.Cred ca echipele din Anglia, in special Manchester si Chelsea, sunt si vor fi in continuare cele mai puternice din lume.
Lyon - Real
Cred ca Real este favorita. Lyon nu mai e ce-a fost. Deci eu zic ca realul are prima sansa
Milan - Manchester
Hmm...greu de zis. Milan parca nu mai e ca inainte. Eu tin cu Manchester.
Bayern - Fiorentina.
Bayern cred ca se va califica
Porto - Arsenal
Aceste 2 echipe s-au mai confruntat si anii trecuti. Greu de zis cine va merge mai departe.
Stuttgart - Barcelona
Defensiva nemtilor trebuie sa faca fata atacului extraterestrilor. Barca are prima sansa.
Olympiacos - Bordeaux
Hmm.cred ca au sanse egale.
CSKA Moskova - Sevilla
Sevilla le va da o lectie rusilor. Asa cred
Inter - Chelsea
Vorba ta, 2 batrane ranite.. Sanse egale, zic eu.