| Jrroxy a întrebat:

Frate... Ce aveti toti cu Justin Bieber? Cen nu va place la el? De ce spuneti ca este gay? Dati-mi 10 motive pentru a spuna ca e gay.Sa va vad ce motive aveti phbbbbt Funda pentru cine imi raspunde cel mai complet si pe placul meu...

Răspuns Câştigător
| AlexutuDeiu a răspuns:

Cei care nu il plac sunt invidiosi pe faima si sucesul lui.
Mie nici nu-mi place dar nici nu-mi displace.
Sau poate o facut ceva boacane in trecut si nu stiu eu si stiu ceilalti

26 răspunsuri:
| Bogdanux a răspuns:

Cand va invata JB sa faca muzica buna, sa ma caute...e doar un pusti caruia nu i-a trecut pubertatea bine si isi da fite de mare artist.

| DiamondEyes a răspuns:

E prea comerciaaaal rolling eyes

si in plus tooate fetele au inceput sa fie de-a dreptul insuportabile cand vine vorba de el straight face

| Jrroxy explică (pentru DiamondEyes):

A doua e un pic adevarata dar asta nu inseamna ca e gay

| ady123 a răspuns:

Avea voce de fata dar acum sia schimbat-o am vazut in noul videoclip asta era problema pentru mine acum nu-l mai uarsc

| ????????? a răspuns:

Il urasc!

| ????????? a răspuns:

Eu ascult Evanescence, AC/DC, Nightwish etcetera!

| Tasya05 a răspuns:

Nu iti pot raspunde la nicuna dintre intrebari pentru ca, eu il ador pe Justin! Este idolul meu! :X... http://www.youtube.com/watch?v=b_4rdHIMDfk...Uitati-va la video-ul asta, este unul dintre cel mai nou cu Bieber, cum puteti spune ca e gay?! Da, cand era mai mic arata ca un copil + ca avea freza asa si de aia,, parea gay'', dar acum s-a schimbat ft mult. Asa ca, Shut Up all Haterz! >:p Bieber is the best!

| Jrroxy explică (pentru Tasya05):

Sunt de acord cu tine deoarece JB este si idolul meu! He is the BEST! Si asta se stie! Ma bucur ca exista pers care il plac pe JB la fel ca mine!:*:X

| AnneBre a răspuns (pentru Jrroxy):

Motive:
1. e gay
2. e gay
3. e gay
4. e gay
5. e gay
6. e gay
7. e gay
8. e gay
9. e gay
10. e gay.
Ajund sau mai dau?

| AnneBre a răspuns (pentru Tasya05):

The besc e Metallica, Nightwish, AC/DC, Queen ş.a., nu un gay.

| Tasya05 a răspuns (pentru AnneBre):

Mda, toti satanisti sunt,, The Best'' :l Si daca tot continui cu ideea ca Justin Bieber ar fi,, gay'' esti o idioata. :l

| anonim_4396 a răspuns (pentru AnneBre):

rolling on the floor)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) this made my day!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Tasya05):

Metallica, Nightwish, AC/DC, Queen s.a. nu sunt satanisti...Pun pariu ca nici macar nu ai auzit de trupele astea pana acum. Ramai tu cu Bieberu' tau si nu mai comenta atat...nu meriti sa asculti muzica buna.

| HaLoGeNNN a răspuns (pentru AnneBre):

A fost cumva intr-o relatie cu un baiat? Nu a fost cu Selena si ea e fata.

| AnneBre a răspuns (pentru HaLoGeNNN):

Nu stiu daca tu ti-ai dat seama sau nu, dar raspunsul e dat acum un an jumate dude.

| RobyRobytzu2000 a răspuns:

Bai si daca ar fi gay pentru ca eu nu cred ce va doare pe voi sunteti invidiosi pe el

| albert1999 a răspuns:

As vrea sa spub cv pe placu tau dar e greu daca ma intelegi nu pot sa spun unui gay ca e tare e gay ca si tine de aia are fanii gay ca e gay gay ma intelegi

| Morphen a răspuns:

Cred ca si u esti gay laughing

| Jrroxy explică (pentru Morphen):

Sun fata sau poate nu ti-ai inv lectia la romana

| paulica96 a răspuns:

Tu ai vazut ca videoul de pe yt a lui justin ala ca baby cu 800+milioane de vizualizari are aproape 2 milioane de dislike? http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4&ob=av2e

| Jrroxy explică (pentru paulica96):

Si ce-i cu asta?

| edberaSelena a răspuns:

Uite 10 motive de ce nu imi place:
1.e urat
2.canta nasol
3.e cu idolul mea
4.a inselat-o pe selly
5.si-a facut o freza naspa
6. zici ca -i satana
7. face niste videoclipuri varza
8.se crede super tare
9.isi da importanta
10.nu il suport

| Jrroxy explică (pentru edberaSelena):

De unde sti u ca isi da important si a inseat-o pe selena (care apropo imi place si mie)
? vreau doua dovezi pentru fiecare din intrebari ca sa-mi dovedesti ca ai dreptate

| zuziOoO a răspuns (pentru edberaSelena):

De ce nu il suporti? ce ti-a facut tie? Adica nici nu stie ca existi. si tu esti gelos\a pe faima si pe banii lui, sunteti nesimtiti. probabil daca la-ti vedea pe strada ati cersi bani de la el.rusine sa-ti fie

| Paul_Gabor_1984 a răspuns (pentru zuziOoO):

Crezi tu ca nu stie ca exista oameni care il urasc si nesimtit sau nesimtita esti tu. Stie ca EXISTAM!

| Paul_Gabor_1984 a răspuns:

Il urasc pentru ca e malefic.