Frate, eu iti zic sa ii lasi in pace si nu te mai stresa atat de tare cand "fac misto". Ca din cauza asta rad de tine. Ei vad ca tu te enervezi si pe ei ii amuza. I-a nu ii mai baga tu in seama si nu le mai da importanta si sa vezi ca dupaceea ei se vor oftica. Da-i in ) de terminati Asa sunt si eu cu unii in liceu. tot asa. din scoala mea veche si vecinii mei. si ne luam la misto. dar de la un timp nu ii mai bag in seama si nu prea mai avem tangente. Fa asa ca mine si sa vezi ca totul va fi bine. Si succes cu Iubita ta. Sa ai grija de ea. Te pup. Daca iti sunt de ajutor cu acest "raspuns" si crezi ca merit. Lasa-mi si mie o FUNDA ca drept rasplata. Te pup frate.
Pe bune?!? chiar nu vezi de ce rad aia?!?
rad pentru ca ei sunt handicapati si nu au prietena, asa ca sunt invidiosi pe tine si isi doresc sa te enerveze, si pentru ca ai prietena si pentru ca esti fericit in alta parte decat unde sunt ei, daca ei te-ar fi putut bate TE-AR FI BATUT, SI CU MULTA PLACERE!
in locul tau le-as spune: "saracii de voi, NU MAI PLANGETI" sau "invidia te roade pe dinauntru, adio si n-am cuvinte"
Ce ma?
rad de tine ca ai prietena?
pai de moment ce rad de tine ca ai o prietena chiar nici un cuvant nu mai e de zis! pai ei au prietene,, ma rog...vezi-ti de treba ta si nu ii mai baga in seama chiar nu merita.
lasa-i pe ai acolo cu dreapta care si-o impart toti si tu bucurate ca ai prietena.Atata timp cat tu nu o sa ii mai bagi in seama ei nu o sa se mai ia de tine
Am avut problema asta acum 2 ani. Eu nu era gras dar eram ceva mai solid si nu prindeam viteza foarte mare. Asa ca am creat o diversiune. Am aparut de unde nu se asteptau persoanele respective si unde nu puteau sa fuga. Iti recomand sa te afli undeva langa casa unueia din persoane. Iar cand persoana respectiva doreste sa ajunga acasa hop apari. Asa ca nu are cum sa fuga in directia opusa din moment ce doreste sa ajunga acasa. Cel mai probabil va cauta sa deschida o conversatie cu tine. De acolo te descurci tu. Dar te sfatuiesc in prima faza sa incerci cu vorba buna si sa ameninti ca a doua oara va fi diferit, Sper ca te-am ajutat.
Davyduchiha2001 întreabă: