Buna,
Sa o luam altfel:
1. Pentru aspectul fizic, la inaltime nu poti face mare lucru la varsta aceasta. Ai putea sa incerci un control la endocrinolog pentru a vedea daca mai este posibil un tratament pe baza de hormoni de crestere. Desi, repet, varsta este prea mare, oasele tale au inceput sa se inchida si daca se aplica aiurea acel tratament ai putea sa cresti diform, gen o mana mai mare, una mai mica, in functie de cum sunt mugurii de crestere ai oaselor. Insa, poate merita sa incerci.
2. Pentru aspectul fizic, ca si greutate corporala, tot un endocrinolog ar trebui sa consulti pentru a vedea daca ai vreo dereglare hormonala.
3. Pentru partea cu nivelul sufletesc de stima de sine si tot asa, aici cred ca ar trebui neaparat sa consulti un psiholog pentru a aduce putina pace in sufletul tau.
4. Cat despre faptul ca nu se uita nimeni la tine, aici sunt discutii mai multe.
Daca tu nu te respecti si nu te placi, de ce te astepti ca ceilalti sa te placa sau sa te respecte? Stiu ca pare ciudat, dar mereu am avut impresia ca este o legatura foarte puternica intre a te place pe tine si a fii placut(a) de altii.
Din cate se pare ai un inceput de depresie. Incearca totusi sa mergi la psiholog. Vei vedea dupa lumea dintr-un unghi mai convenabil tie.